Echipele constănţene de volei vor maximum de puncte în luna cadourilor

126
Echipele constănţene de volei vor maximum de puncte în luna cadourilor - 1-1670590142.jpg

Articole de la același autor

Două meciuri de campionat au mai rămas de disputat, în decembrie, pentru voleibaliştii de la CSM Constanţa. Jucătorii antrenaţi de Răzvan Parpală şi-au fixat un obiectiv îndrăzneţ, acela de a scoate maximum de puncte din ultimele partide ale anului şi ale turului Diviziei A1.

Sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 12.00, CSM Constanţa joacă, în deplasare, cu CSM Suceava, iar ultimul meci va fi la Sala Sporturilor, în data de 17 decembrie, cu U Cluj.

La rândul lor, voleibalistele de la CSM Constanţa îşi doresc să aibă o evoluţie cât mai bună în faţa propriilor suporteri. Sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 13.00, la sala de jocuri a Complexului Sportiv „Tomis” din strada Flămânda, într-o partidă contând pentru Divizia A2, fetele antrenate de Radu Began şi Florin Voinea primesc vizita CSM-ului Focşani, o adversară accesibilă, aflată pe ultimul loc în clasament.

După o victorie în etapa precedentă, la Brăila, CSM Constanţa se situează pe locul al doilea în serie, după CSU Galaţi, dar cu un meci mai puţin disputat.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Volei

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8052 secunde