Ediția a XIV-a a Turului Dobrogei debutează, astăzi, la Mamaia

118
Ediția a XIV-a a Turului Dobrogei debutează, astăzi, la Mamaia - ciclismturuldobrogei-1369847816.jpg
Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța, în parteneriat cu primăriile județului, Consiliul Județean Constanța, Federația Română de Ciclism și Serviciul Poliției Rutiere, organizează, în perioada 30-31 mai, respectiv 1-2 iunie, "Turul Dobrogei" la ciclism, ediția a XIV-a. În cele patru etape ale competiției, sportivii vor parcurge mai multe trasee de pe raza județului. 

Astfel, astăzi, competiția va debuta cu o cursă de cinci kilometri în stațiunea Mamaia, după care se va desfășura prima etapă de fond, de 80 de kilometri, pe traseul Primăria Cumpăna - Mangalia și retur. Cel mai lung traseu va fi în etapa a treia: 120 de kilometri, startul fiind dat de la ieșirea din Constanța și se va merge către Negru Vodă, Mangalia, urmând a se reveni la Constanța. 

Etapa de sâmbătă va avea loc pe traseul Constanța - Valu lui Traian - Murfatlar - Ciocârlia - Cobadin - Adamclisi - Urluia - retur și va măsura 110 kilometri. 

Runda finală este programată pe un circuit în Constanța și va măsura 70 de kilometri, concurenții fiind juniori mari, Under-23 și elite (seniori). Premierea va avea loc duminică, la Sala Sporturilor din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3348 secunde