Elena Frîncu ar fi mers pe varianta Răzvan Florea

372
Elena Frîncu nu a ascuns faptul că și-ar fi dorit să predea ștafeta unei persoane care activează deja în DJST sau unui sportiv de marcă, participant la Jocurile Olimpice.

"Am cel puțin doi colegi care ar fi putut să preia fără probleme funcția de director. Activează de ani buni în direcție, sunt oameni de echipă, oameni care simt fenomenul sportiv, îi cunosc subtilitățile, nevoile. Din păcate, eu nu am nicio putere, nu decid ce va fi în urma mea și îi rog să nu fie supărați, să încerce să se achite de sarcini așa cum au făcut-o și până acum. Sunt convinsă că așa vor face, pentru că sunt profesioniști, las în urmă o echipă de profesioniști. De asemenea, o altă soluție ar fi putut fi Răzvan Florea, singurul medaliat olimpic al natației românești. E plecat într-un concediu în străinătate, mi-a transmis că este bulversat de propunerea ANST. Dar, repet, deciziile le iau alții", a explicat Elena Frîncu.

Cei doi profesioniști la care s-a referit Elena Frîncu ar putea fi Isabella Stan, actual director regional ANST pe regiunea sud-est, și Emil Ionescu, consilier Sport. Numele Isabellei Stan a mai fost vehiculat pentru această funcție, ea activând de mult timp alături de Elena Frîncu, la fel ca și Emil Ionescu, însă acesta are șanse aproape nule de numire, el cunoscând doar politica sportului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Sport : "Am fost mereu căpitan de echipă!"
Pagina a fost generata in 0.2622 secunde