Elena Frîncu, mesaj de felicitare pentru Simona Halep

344
3

Articole de la același autor

Imediat după ce Simona Halep a câștigat finala turneului WTA de la New Haven, Elena Frîncu, fost director al DJST Constanța, i-a trimis campioanei un mesaj de felicitare, din partea familiei sportului constănțean. 

La rândul său, jucătoarea de la malul mării a răspuns cu un mesaj emoționant: "Vă mulțumesc tuturor celor din familia sportului constănțean pentru mesajele transmise după victoria de la New Haven, dar și pentru întreaga susținere pe care mi-ați acordat-o de-a lungul timpului. Sunt mândră că sunt constănțeancă!"

Simona Halep i-a reamintit Elenei Frîncu faptul că handbalul este sportul său de echipă preferat: "Ori de câte ori sunt la Constanța, în vacanță sau la pregătire, iar HCM are meci la Sala Sporturilor, vin să urmăresc cu mare plăcere jocurile din tribună. Mult succes în campionate echipelor constănțene!"

Fostă vicecampioană mondială de handbal, Elena Frîncu a ținut să sublinieze faptul că școala constănțeană de tenis este una dintre cele mai puternice din România.

"Constanța a dat nume mari tenisului mondial: Daniel Dragu, George Cosac, Andrei Pavel, Horia Tecău și, acum, Simona Halep. O întreagă pleiadă de campioni crescuți la malul mării. Este dovada că antrenorii și conducătorii de structuri sportive își fac bine treaba. Iar în ultimii ani, pentru performanțele obținute de jucătorii constănțeni, un mare merit îl are Corneliu Idu, om de afaceri care a investit milioane de euro în complexul de tenis din Mamaia", a declarat, pentru "Cuget Liber", Elena Frîncu.

Comentează știrea

Admirator
27 august 2013
Cat tupeu

Mai frate, asta chiar nu se poate abtine ? A stat ca o nesimtita la directie si si-a batut joc de sportul de performanta juvenil. a asteptat sa se ridice cate unul. apoi l-a luat in brate si a defilat cu el in fata prostilor. Rusine mai femeie ca nu te opresti din nesimtire.

@ 1
27 august 2013
Denigrator

Daca nu era D-na Frincu, astazi sportul constantean ar fi fost asa cum este pe cale sa devina de cand nu mai este in functie : echipe (aproape) desfiintate (vezi FC Farul, CV 2004 Tomis, BC Farul), finantari zero, etc...asa ca sa nu aruncam cu piatra daca nu avem toate informatiile (corecte).

Cataroi
27 august 2013
Bravo Nuti

Bravo ziaristului care a scris despre acest caz. Il invitam sa faca o analiza competenta si la RCJ. Ca ne doare ce este acolo iar baiatul care scrie acum despre rugby, ori e prea tanar si neexperimentat, ori s-a manjit... Ca pana si titlurile le are comune cu ziaristul concurrent, care scrie la cotidianul de casa al... stiti voi...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7314 secunde