Elena Frîncu pregătește ședința de analiză a DJST Constanța

467
1
Direcția pentru Sport și Tineret Constanța și CS Farul Constanța organizează astăzi, de la ora 11.00, la Complexul Sport din strada Cuza Vodă, o întâlnire cu reprezentanții mass-media.

Conform informațiilor furnizate de Elena Frîncu, director executiv al DJST Constanța, pe ordinea de zi figurează cinci puncte: Organizarea ședinței de analiză pe anul 2011 l Premierea celor mai buni sportivi seniori ai anului 2011 l Sosirea la Constanța a lotului olimpic de box l Reluarea activității Centrului Olimpic de Canotaj de la Năvodari l Diverse.

Ședința de analiză a activității Direcției pe anul 2011 va avea loc în data de 1 martie, la Pavilionul Expozițional din Mamaia. 

Comentează știrea

Lucian
28 februarie 2012
Bazele sportive in Constanta

Ce bine ar fi sa faceti o acheta adevarata, sa vedeti "rezultatele guvernarii" Francu in Constanta.. Incepand cu piscina olimpica Parc pana la pista de atletism, trecand prin banii alocati si cheltuiti pentru "sportul de masa", urmand cu nepotismele din directie, hotelul etc. Prin comparatie cu celelalte judete, unde bazele sportive s-au extins, unde baza piramidei a fost sustinuta, la Cta, au mers snur doar afacerile cu CJC si Primaria.... Merita ancheta jurnalistica.. O sa aveti mult material pentru multe episoade ! Merita cu adevarat demolat mitul Francu si aratat fara patima cine este cu adevarat aceasta femeie si cat rau a facut sportului constantean.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2012
Stire din Sport : Horia Tecău, premii printre prieteni
Pagina a fost generata in 0.6407 secunde