Elena Frîncu se pregătește să predea ștafeta

4093
11
Elena Frîncu se pregătește să predea ștafeta - elenafrancu2-1330462903.jpg

Directorul executiv al DJST Constanța, Elena Frîncu, a organizat, ieri, o conferință de presă la Complexul Sport, în care a vorbit despre evenimentele ce vor avea loc în cadrul ședinței de prezentare a raportului de activitate pe anul 2011.

"Aștept cu nerăbdare acest eveniment și vă spun sincer că sunt foarte curioasă să văd cine va fi noul director al DJST Constanța. Am în echipa mea doi oameni care ar fi meritat să preia ștafeta și să se ocupe de destinele sportului constănțean, însă, ca și mine, ambii au o mare problemă: nu doresc să facă parte dintr-o formațiune politică. Ambii au atât pregătirea necesară, cât și experiența și CV-uri care să-i recomande pentru funcția de director executiv al DJST Constanța, însă nu-i poate obliga nimeni să facă ceva ce nu vor", a declarat Elena Frîncu.
Fosta vicecampioană mondială a precizat totodată că, deși din luna martie nu va mai fi director al DJST, nu va părăsi însă lumea sportului.
"Sunt membru în Comitetul Executiv al COSR și nu pot părăsi această funcție până după Jocurile Olimpice de la Londra, fiindcă am fost aleasă prin vot. Îmi doresc foarte mult ca, și după plecarea mea de acolo, Constanța să aibă un reprezentant în Comitetul Executiv, fiindcă este un lucru benefic pentru tot sportul dobrogean. Găsirea unui candidat din Constanța nu este o operațiune foarte grea, avem o soluție și anume Răzvan Florea. Calitatea lui ca sportiv și ca om îl recomandă pentru o astfel de funcție, iar medalia olimpică este un mare atu. Singura problemă acum rămâne să-l pot convinge să candideze în toamnă", a explicat șefa DJST.

Ana Porgras nu va fi premiată
Referitor la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi constănțeni seniori pe anul 2011, eveniment care va avea loc pe 1 martie, la Pavilionul Expozițional Mamaia, Elena Frîncu a subliniat faptul că nu va fi acordat premiul pentru locul 2, ocupat de Ana Porgras, pentru că fosta gimnastă de la CS Farul s-a retras din activitate.
"Am considerat că nu este normal să premiezi o sportivă care, așa cum spun cei de la federație, a trădat… și când spun că a trădat, mă refer la faptul că Ana nu s-a retras din cauza vreunei accidentări severe, ci pentru că a ajuns ea la concluzia că nu ar putea face față la Jocurile Olimpice din motive numai de ea știute.
La gala sportului constănțean ne vom bucura însă de prezențele Elizei Samara, Corinei Constantin sau ale lui Ionuț Gheorghe și Andrei Filimon. Totodată, în cadrul proiectului ședinței de prezentare a raportului de activitate pe anul 2011, vom oferi câteva premii și unor personalități de marcă ale sportului constănțean, oameni care și-au dedicat viața dezvoltării și promovării sportului constănțean. Aceștia sunt Maria Aftenie, Dan Ciocan, Liviu Levonian, Ion Filip, Anca Dragu, Mircea Iacob, Flori Dobrin, Dan Zaharia și Andreev Marcela. Ne-am fi dorit foarte mult să-l avem alături și pe George Enache, însă, din păcate, acesta a murit luni. Vestea dispariției sale m-a întristat, mă consolează însă faptul că lui am avut ocazia să-i ofer acest premiu cât încă mai era în viață", a spus Elena Frîncu.

Elena Frîncu a făcut câteva precizări și despre aducerea la Constanța a lotului olimpic de box.
"Suntem foarte bucuroși că putem aduce la Constanța lotul olimpic de box care ne va reprezenta la Jocurile Olimpice de la Londra. Toate costurile acestei deplasări vor fi suportate din fondurile Direcției.
Am decis să facem acest efort de dragul lui Ionuț Gheorghe (n.r. - boxerul de la CS Farul)", a declarat Elena Frîncu.



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
ss
29 februarie 2012
infrastructura

in tara s-au construit, se construiesc stadioane noi, sali polivalente .La constanta nimic ,aceeasi infrastructura de acum zeci de ani ,in al 2 oras al tarii infrastructura sportiva e praf

mazare
29 februarie 2012
isabela, isabela...

Daca il votati pe mazare primar in 2012, in mandatul 2020-2024 in Constanta vor fi construite o sala de sport, in Mamaia la baloane si un stadion, de doua ori cat Arena Nationala, legat de plaja prin Ciuperca de la Casino-Mamaia-Slabu-Moscu...

Marcel
29 februarie 2012
sportul constantean

NU o lasati sa predea stafeta !!!! Trimiteti-o direct la COSR, sa ste nabii acolo cu ceilalti mafioti din sport. Daca preda aici cuiva stafeta e de rau. Asta inseamna ca jaful va continua la Constanta. Cat despre bazele sportive, ce sa mai discutam, si cu cine ?!?! Cu cea care a distrus singura piscina olimpica din Constanta ? Cea care s-a bucurat cand a aparut un Razvan Florea ce se antrena numai prin afara Constantei ? Dle Razvan, sa nu faci greseala de a te baga in albia cu porci. Stai bine unde esti...

ttt
29 februarie 2012
dute

sper sa plece si sa vina cineva care se va ocupa intradevar de SPORTUL CONSTANTEAN. a stat legata de scaun aproape 20 ani si vrea sa "predea stafeta." sper sa nu ramana acolitii acestei individe.

Tila
29 februarie 2012
Predarea stafetei

Cum a stat 20 ani in functie daca nu a facut nimic cum spuneti ? Daca o criticati fara argumente solide ( exemple concrete adica ) este barfa rautacioasa. Astept EXEMPLE DE COMPORTAMENT MAFIOT . Daca nu aveti ...... mucles ! Eu nu sunt implicat niciun fel in sport , sunt un ins din cetate , dar urmaresc viata nostra.

Discobolu'
29 februarie 2012
Prinos omagiu

Aduc un omagiu de recunostinta pentru starea impecabila a terenurilor si bazelor sportive din jud.Constanta !Traiasca Sportul Constantean ! Fara aceasta vestita Directie de Sport nu am fi fost nimic ,nu ne-am fi gasit "directia" ! Elena te iubim,ca ca tine nu gasim ! Nu ne lasa de izbeliste,nu pleca ! Unde o sa ajunga sportul constantean de pe aceste culmi ?

Mishu
29 februarie 2012
Chiar pleci ?!?

Cea mai tare a fost faza cand l-a premiat pe Horia Tecau , si virgina asta se gudura si-si aroga chiar merite , vis a vis de realizarile tenismenului. Ar fi ideal , daca pleaca , sa-i ia cu ea si pe Mazare / Nicusor / Slabu / Strutinski , pe care i-a periat de-a lungul atator ani , incat credeam uneori ca astia erau sportivii constanteni... (e drept Slabu s-a vrut campion la automobilism , Nicusor Constantinescu portar la handbal pentru ca nu are loc mingea sa intre in poarta pe langa el , iar Mazare jocheu-greutatea sa de 35-40 kg este ideala...)

Anonymous
29 februarie 2012
ADIOOOOOOOOOOO

Dupa tine speram sa-i vedem si pe Gatu, Mircea Sandu si Mitica...

Marcela
29 februarie 2012
Ana Porgras

Uite ce ii face si lui Ana Porgras.. Dupa ce s-a laudat cu ea, nefiind constanteanca dar ajunsa la Farul, duduia ii retrage premiul caci, chipurile, ar fi tradat, dupa cum spun cei din federatie... Daca un sportiv considera ca nu mai poate, inseamna ca tradeaza. Atat are in minte individa asta care s-a hranit din munca altora si banii statului... Rusine mai aceasta, ca doamna nu pot sa-ti spun..

Răspuns la: Chiar pleci ?!?
Adăugat de : Mishu, 29 februarie 2012
Cea mai tare a fost faza cand l-a premiat pe Horia Tecau , si virgina asta se gudura si-si aroga chiar merite , vis a vis de realizarile...
Decebal
29 februarie 2012
Compromis

În urma unei cariere compromise rămâne un oarecare Bușu, Brânzoi... sau Tudora, Orzan, Ionescu....care au învățat că pentru a -ți păstra scaunul nu ai nevoie de un anume carnet de partid ci doar de prieteni ,,buni,, în diferite partide care au influență. Unde este puterea de altă dată a ..doamnei de fier,, când pe toate le aranja cum dorea? Nu se putea mișca nimic în sport sau în lumea prof. sport (studenți, antrenori) fără voia sa. Acum ștafeta se apropie de final iar alergătorul obosit este învins cu armele pe care nu de mult le folosea împotriva celor pe care nu-i plăcea. Ajunge cu atâta teatru ieftin pentru o imagine pe care în ani de zile s-a chinuit să o creeze celor din jur. Totul are un sfârșit, protocoale, drumuri la capitală sau la mai marii sportului . Să aibă sănatate, să vadă și să simtă relele pe care ,,cu și fără voie,, le-a făcut în cei peste 26 de ani de când lucrează în DSJ, căci mai devreme sau mai târziu totul se plătește.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2012
Stire din Sport : Horia Tecău, premii printre prieteni
Pagina a fost generata in 0.3129 secunde