Elena Frîncu și-a prezentat echipa de conducere a DJST

1520
Elena Frîncu, directorul executiv cu delegație al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, și-a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, echipa de conducere cu care va lucra în noua instituție, creată după unificarea structurilor de Sport și Tineret.
Din echipă, fac parte Mihai Orzan, Mariana Tudora, Emil Ionescu (toți consilieri superiori I Sport), Isabella Stan (fost director adjunct, momentan consilier superior I, cu responsabilitate în sector achiziții), Alina Blebea (consilier Resurse umane), Marian Țuțuianu (consilier Tineret), Claudiu Teliceanu (consilier expert, res-ponsabil de achiziții publice), Iulian Gurzu (consilier superior I, specialist construcții), Aneta Șerban, Valerica Constantin (contabile) și Daniela Gurgu (responsabil control preventiv).
Fostul director coordonator al DJ de Tineret, Cristina Brânzoi, a fost păstrată în schemă, pe postul de jurisconsult, însă, de câteva zile, a intrat în concediu.
Înființarea centrelor de tineret și identificarea de spații pentru acestea, continuarea proiectelor aflate în derulare, renovarea unității Casa de piatră de la Eforie Sud, activitățile de turism în bazele de la 2 Mai și Eforie Sud, refacerea site-ului DJST sau reparațiile de la Complexul "Tomis" din str. Flămânda sunt câteva dintre obiectivele pentru sfârșitul de an și pentru 2011.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3154 secunde