Jacques Rogge sosește în România

Elena Frîncu, invitată la întâlnirea cu președintele CIO

718
Elena Frîncu, invitată la întâlnirea cu președintele CIO - c84ea181faa023c1042a413ba4ad078b.jpg
Elena Frîncu, reprezentant legal al Direcției Județene pentru Tineret și Sport și membru al Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), a fost invitată, ieri, să participe la întâlnirea cu președintele Comitetului Olimpic Internațional (CIO), Jacques Rogge, eveniment care va avea loc miercuri, 22 septembrie, la ora 10.30, la Casa Olimpică din București.
"Cu speranța că agenda dumneavoastră de lucru vă va permite prezența printre noi cu această ocazie, vă rog să primiți din partea mea expresia celei mai distinse considerații", i-a transmis Elenei Frîncu, președintele COSR, Octavian Morariu.
"Este o mare onoare pentru mine și pentru sportul constănțean să particip la o asemenea întrunire la vârf. Nu în fiecare zi vine în România președintele forului olimpic suprem", a declarat, pentru "Cuget Liber", Elena Frîncu.
Președintele CIO sosește în România, pe 21 septembrie, cu ocazia inaugurării Centrului Teritorial de Studii și Cercetări Olimpice din incinta Bibliotecii Universității din Oradea, urmând să i se decerneze titlul de Doctor Honoris Causa al universității.
Rogge ajunge în țara noastră direct de la Campionatele Mondiale de judo, de la Tokyo (Japonia), împreună cu președintele Federației Internaționale de Judo, Marius Vizer, implicat în organizarea vizitei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6054 secunde