Elena Frîncu și Ion Draica, invitații speciali ai Cupei Prieteniei SOCEP-Millenium

373
Elena Frîncu și Ion Draica, invitații speciali ai Cupei Prieteniei SOCEP-Millenium - frincu-1378829223.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 14 septembrie, pe terenul CFR Constanța, se vor desfășura întrecerile celei de-a treia ediții a Cupei Prieteniei SOCEP - Millenium la fotbal, competiție rezervată veteranilor.

Organizatori sunt Millenium Business Center, SOCEP Constanța și AS Tomis Constanța, în parteneriat cu Direcția pentru Sport și Tineret Constanța, CFR Constanța și Liga Old-Boys, echipele participante fiind urmă-toarele: Intersport Constanța, CFR Constanța, Voința Constanța, Tomis-SOCEP-Millenium și Telegraf-TV Neptun.

"Scopul competiției este popularizarea jocului de fotbal, dezvoltarea relațiilor prietenești între echipele participante, promovarea spiritului de fair-play la nivelul fotbalului de old-boys. Lotul echipelor va fi format din maximum 15 jucători, tabelul cu jucătorii urmând a fi prezentat comisiei de organizare la ședința tehnică. Aceasta va avea loc la baza sportivă CFR, sâmbătă, de la ora 13.00, moment în care se va face și tragerea la sorți a partidelor. Turneul va începe la ora 14.00. Arbitrajul va fi asigurat de către membrii comisiei de arbitri din cadrul Ligii Old Boys de fotbal Constanța. În ceea ce privește premiile, se vor acorda cupe, diplome, precum și trofeul Fair-play", a declarat, pentru "Cuget Liber", inițiatorul proiectului, Sorin Bașturea.

Invitații de onoare ai evenimentului sunt Elena Frîncu, membru în Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, și fostul campion olimpic la lupte Ion Draica.

Nouă persoane fac parte din Comisia de organizare a Cupei Prieteniei SOCEP-Millenium: Daniel Linteș (președinte de onoare), Ciprian Bătrânu, Claudiu Teliceanu, Mihai Orzan, Viorel Mania, Aurel Trană, Viorel Farcaș, Adrian Lungu și Dumitru Naum. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.454 secunde