FC Farul începe noul campionat în deplasare la Buzău

364
3
FC Farul începe noul campionat în deplasare la Buzău - fotbalfarul-1378475760.jpg

Articole de la același autor

Startul noului sezon al Ligii a II-a este programat pentru acest week-end, iar FC Farul se pregătește de partida cu Gloria Buzău, una care, spune antrenorul "marinarilor", Ion Răuță, va fi destul de dificilă. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Gloria și nu va fi televizat.

FC Farul a plecat, vineri, după un antrenament efectuat de dimineață, spre Buzău, acolo unde va susține primul meci din sezonul 2013-2014 al Ligii a II-a.

Antrenorul FC Farul, Ion Răuță, privește cu optimism debutul în noul campionat, însă nu-și subestimează adversarul, spunând că va fi un meci destul de dificil.

"Așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă am făcut o treabă bună sau nu în această perioadă de pregătire. Pentru asta ne-am antrenat de atâta timp. Este primul meci oficial, unul împotriva unei echipe care se află în reconstrucție, la fel ca noi. Cred că suntem pregătiți să abordăm această partidă. Va fi un joc destul de greu. Gloria a adus jucători de valoare și de viitor, de la Otopeni și Brăila. Au și ei ambițiile lor, dar și noi le avem pe ale noastre. Abordăm meciul cu mare încredere", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul principal FC Farul, Ion Răuță.

Pentru acest meci, tehnicianul "alb-albaștrilor" nu va avea decât două probleme, aceleași cu care s-a confruntat după meciul amical de săptămâna trecută. Astfel, Iulian Răvoiu (probleme la inghinali) și Ionuț Florea, accidentat la călcâi, rămân încă incerți pentru confruntarea de la Buzău.

Șapte meciuri în 22 de zile

Farul va avea o lună foarte încărcată de jocuri în campionat, cumulate și cu programul din Cupa României (miercuri, 11 septembrie, în deplasare cu CF Brăila). Astfel, Farul va susține luna aceasta șapte meciuri în 22 de zile.

"Problema este că ne așteaptă o lună foarte grea. Vom avea șapte meciuri în aproximativ 22 de zile. Vom avea un program foarte încărcat. Să sperăm că nu vom avea probleme de sănătate, asta este cel mai important. Celelalte probleme, de omogenizare, de relații de joc, se vor rezolva în timp. Trebuie să avem răbdare și să creștem de la joc la joc", ne-a mai spus Răuță.

Iată programul Farului în septembrie: etapa a II-a, 14 septembrie, FC Farul - Unirea Târlungeni; etapa a III-a, 18 septembrie, SC Bacău - FC Farul; etapa a IV-a, 21 septembrie, FC Farul - CF Brăila; etapa a V-a, 28 septembrie, FC Clinceni - FC Farul.

"Dacă nu vom avea rezultate, va fi teribil"

Cu un lot care a suferit schimbări majore față de sezonul trecut, FC Farul dorește să se mențină cel puțin la linia de plutire. Însă cea mai mare frică a antrenorului echipei de pe Litoral ar fi ca Farul să nu izbutească în acest debut de sezon cu rezultate favorabile.

"Numai prin rezultate vom putea să reușim să întoarcem mai multă lume cu fața spre noi. Dacă nu vom avea rezultate, va fi teribil. Orice antrenor își dorește să mai completeze lotul cu câte un jucător, doi. Sperăm să facem treabă cu jucătorii pe care i-am adus până acum, iar ei să demonstreze că nu mai trebuie să vină nimeni. Dacă va mai apărea cineva, de valoare, atunci va fi în beneficiul clubului", a mai precizat tehnicianul Farului.

Iată și celelalte partide din prima etapă a sezonului 2013-2014 al Ligii a II-a: SC Bacău - FC Clinceni, CF Brăila - CSM Unirea Slobozia, Unirea Târlungeni - CSMS Iași, ACS Berceni - Rapid București, Rapid CFR Suceava - Sportul Studențesc. Toate partidele vor începe sâmbătă, de la ora 11.00.

Comentează știrea

Mamba
7 septembrie 2013
hai farul!

Parca meciul din Cupa se juca la Constanta, s-a schimbat locatia?

Farul For Ever
7 septembrie 2013
Victorie

Buzau - FARUL 1-2 !

eu
7 septembrie 2013
bravo

Farul farul

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4011 secunde