Eliza Samara, cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România

267
Eliza Samara, cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România - elizasamara-1482762687.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă Elisabeta Samara, legitimată la CS Farul Constanța, a fost desemnată pentru a șasea oară consecutiv "cea mai bună jucătoare din țară", în cadrul Galei Tenisului de Masă Românesc, ce a avut loc zilele trecute la Buzău. De asemenea, în topul celor mai buni sportivi români se regăsește și juniorul de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, Cristian Pletea (antrenor Stelian Hașoti), locul 8. 


"Mă simt onorată să fiu pe primul loc. A fost un an bun pentru mine, sunt sănătoasă și sper ca la anul să evoluez cel puțin la fel de bine. Din păcate, la Rio am avut neșansa de a mă confrunta cu numărul 1 mondial. Probabil altul ar fi fost parcursul meu", a declarat Eliza, pentru ProSport Live.


Trei tehnicieni constănțeni au fost premiați de către președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, pentru merite deosebite în evoluțiile echipelor coordonate: Viorel Filimon (antrenorul lotului național feminin), Andrei Filimon (antrenorul lotului național masculin) și Liliana Sebe (antrenoarea lotului național de minicadete).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.268 secunde