Eliza Samara merge la Jocurile Olimpice

131
Eliza Samara merge la Jocurile Olimpice - elizabetasamaraettc2015winnerkop-1462519865.jpg

Articole de la același autor

Joi, 5 mai, Federația Internațională de tenis de masă (ITTF) a afișat clasamentul mondial ce stabilește sportivii calificați la Jocurile Olimpice de la Rio (5-21 august 2016). 


În urma ierarhiei feminine, România va fi reprezentată la Jocurile Olimpice, în proba de simplu, de numărul maxim de sportive admis, două, prin prezența Elizei Samara (CS Farul Constanța) și Danielei Dodean Monteiro. 


La masculin, calificat direct este Ovidiu Ionescu, iar Adrian Crișan prezintă șanse reale de calificare, însă va trebui să aștepte finalul lunii mai pentru o nouă actualizare a clasamentului ITTF. În suspans rămâne și prezența României în probele pe echipe, confirmarea calificării fiind așteptată în perioada 20-23 mai.


"Această calificare este o consecință a muncii susținute și perseverente a întregii echipe a tenisului de masă românesc, formată din sportivi, antrenori, partener și staff-ul Federației. Merităm un moment de bucurie pe care sperăm să-l transformăm într-un moment de glorie!", a declarat președintele FRTM, Cristi Romanescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3996 secunde