Eliza Samara se pregătește de debutul la Turneul Campioanelor

108
Eliza Samara se pregătește de debutul la Turneul Campioanelor - elizasamara-1449600930.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă Eliza Samara va de-buta, la sfârșitul săptămânii, la Turneul Campioanelor de la Lisabona (Portugalia), com-petiție care reunește cele mai bune 16 jucătoare din lume. 


Samara (nr. 20 mondial) este a 12-a favorită, dintr-o listă în care sunt prezente doar jucătoare de origine asiatică. 


Anul trecut, Eliza a pierdut în meciul de debut, în fața unguroaicei Georgiana Pota. Constănțeanca este însoțită de antrenorul său, Viorel Filimon, care la rândul său este nominalizat la titlul mondial de antrenorul anului. 


Conform site-ului forului mondial, astăzi, va avea loc gala ITTF Star Awards, în cadrul căreia vor fi înmânate premiile pentru cei mai buni sportivi ai anului și cel mai bun antrenor. 


Alături de Filimon, mai sunt nominalizați Liu Guoliang (China) și Qian Qianli (Australia). 


În altă ordine de idei, vineri, la Dumbrăvița, va începe Cupa României la tenis de masă, categoriile de tineret și seniori. Antrenorul constănțean Stelian Hașoti, recent întors de la Mondiale, va pleca cu trei sportivi de la CS Farul: Alina Zaharia, Bianca Crișan și Bogdan Simion, cu cinci sportivi de la LPS: Cristi Pletea, Bogdan Postudor, Antonio Pletea, Paul Mladin și Mihaela Plăeașu și cu doi jucători de la CS Top Star Tenis Table: Lucian Munteanu și Cristian Grigore.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5726 secunde