Eliza Samara va juca în Liga Asiatică

1917
Eliza Samara va juca în Liga Asiatică - elizasamara333-1490961206.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara face parte din cei 24 de jucători invitați să participe la cea mai nouă și de anvergură competiție internațională, ce va lua naștere în acest an, T2 Asia-Pacific Table Tennis League, ce va avea ca fond de premiere o sumă impresionantă, de 1,5 milioane de dolari. Acesta se va desfășura la Hong Kong, trei zile pe lună, din iulie până în decembrie.


În aceste zile, constănțeanca se află în Malaezia, acolo unde a fost invitată de organizatori pentru a se familiariza cu noul format al turneului.


"Liga Asiatică este un concept nou, foarte interesant, ce va strânge cei mai valoroși jucători de tenis de masă din lume. Sunt încântată de faptul că mă număr printre cei invitați și sper să reușesc niște partide foarte bune. Este destul de palpitant, la dublu mixt ni se vor alege parteneri, deci nu vom știi prea curând alături de cine vom juca. Vom veni câte trei zile pe lună, în Hong Kong, până în luna decembrie", a declarat, pentru "Cuget Liber", campioana europeană Eliza Samara.


Mai multe amânunte veți putea găsi în ediția de mâine a ziarului Cuget Liber.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0471 secunde