Eșecul din Fed Cup a ambiționat-o! Simona Halep participă la turneul de la Dubai

135
1
Eșecul din Fed Cup  a ambiționat-o! Simona Halep participă la turneul de la Dubai - simonahalepdubai-1455122969.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea constănțeană de tenis, Simona Halep, locul 3 mon-dial, nu a rămas cu un gust amar din cauza eșecului din Fed Cup, dând asigurări că este în cea mai bună formă să își apere titlul de la Dubai, câștigat anul trecut.

Dacă la sfârșitul lunii ianuarie, tenismena noastră anunțase că se va opera din cauza unei probleme la nas și nu va participa la FED Cup și turneul de la Dubai, în cele din urmă s-a răzgândit.

Simona Halep a primit un wildcard din partea organizatorilor turneului, deoarece nu își anunțase prezența la începutul anului, și este a treia favorită în turneul din Emirate, după Serena Williams și Angelique Kerber.

"Am învățat cum să joc fără presiune când trebuie să apăr puncte și titluri. Sunt relaxată și mulțumită de jocul meu, iar asta îmi dă încredere pentru a câștiga meciurile dificile", a declarat Halep pentru site-ul competiției.

Turneul WTA de la Dubai este dotat cu premii totale în valoare de peste 1,7 milioane de dolari, iar suprafața de joc este dură (hardcourt).

Simona Halep a câștigat turneul anul trecut, după un succes răsunător, în finală, împotriva sportivei cehe Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6.

Turneul de la Dubai va avea loc în perioada 15-20 februarie și va putea fi urmărit în direct la Digi Sport 2.

După Dubai, urmează turneul de la Doha, ce va avea loc în perioada 21-27 februarie. Întrecerea din Qatar, la care și-a confirmat pre-zența și Simona Halep, va fi transmisă de aceeași televiziune.

Comentează știrea

Hawk eye
11 februarie 2016
c-asa-i in tenis...

Mda, o alta bataie, si iar plansete ca ne doare nu stiu unde, ca bate vantul, ca e soarele puternic, dar ce conteaza, mai umflam niste verzisori, ce ne intereseaza performanta, portofelul sa fie plin, nu ?

Articole pe aceeași temă

Duminică, 07 Februarie 2016
Stire din Sport : VICTORIE SENZAȚIONALĂ a Simonei Halep!
Pagina a fost generata in 0.5638 secunde