În turul I al turneului de Grand Slam de la Wimbledon

Falla, un adversar accesibil pentru Victor Hănescu

215
Întâlnire inedită în runda inaugurală a Wimbledonului, cel de-al treilea turneu
de Grand Slam al anului. Victor Hănescu, unicul reprezentant al României prezent pe tabloul principal de simplu masculin, îl va înfrunta pe columbianul Alejandro Falla, jucător care, de-a lungul carierei, nu și-a înscris în palmares niciun titlu de campion.

Așadar, sorți favorabili pentru "Hăne". Aflat, săptămâna aceasta, pe locul 75 ATP, românul pornește cu șansa întâi în fața sud-americanului de 25 de ani, clasat, în aceeași ierarhie, pe poziția a 104-a.
Zeița Fortuna a surâs și jucătoarelor de tenis din România prezente pe iarba londoneză. Sorana Cârstea o va întâlni, în primul tur, pe Ekaterina Bychkova (Rusia), pe care a învins-o în 2007, la Minsk, Monica Niculescu
va evolua împotriva slovacei Magdalena Rybarikova (2-1 pentru româncă este scorul general în meciurile directe oficiale), Raluca Olaru se va duela cu australianca Samantha Stosur, cea pe care învins-o în 2007, la turneul de la Memphis, iar Edina Gallovits o va avea ca adversară pe Yvonne Meusburger (Austria), în fața căreia pornește cu ascendent moral, după victoria la Indian Wells.
Partidele turneului de Grand Slam de la Wimbledon debutează luni, 23 iunie. Valoarea totală a premiilor este de 15,077 milioane de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7478 secunde