Cristian Mânăstireanu, președinte CS Phoenix Constanța:

"Faptul că s-a mai retras o echipă ne dezavantajează"

580

Articole de la același autor

După aproape două săptămâni de pauză, baschetul feminin constănțean revine în arenă. Vineri, 24 noiembrie, de la ora 15.30, CS Phoenix Constanța va evolua pe terenul Rapidului București, în sala "Rapid" din Capitală. Partida face parte din etapa a șasea a sezonului regulat al Ligii l, Grupa 1, prima a returului. 


În meciul tur, disputat la Sala Sporturilor din Constanța, echipa de pe litoral, antrenată de sârbul Predrag Stanojcic, s-a impus cu 95-56, deznodământ ce trebuie repetat în meciul de vineri. 


"Avem nevoie de meciuri mai multe pentru a suda echipa și a ne pregăti mai bine pentru meciul decisiv cu Târgoviște. Spre deosebire de noi, dâmbovițencele au o experiență mai mare, iar noi avem nevoie de jocuri. Ambiția noastră este să întoarcem rezultatul din turul campionatului, să ne luăm o revanșă importantă. Prima jumătate a sezonului regulat s-a terminat foarte rapid, am mai fi avut nevoie de câteva meciuri. Faptul că s-a retras încă o echipă din campionat, Phoenix ll Galați, ne-a dezavantajat, având în vedere că suntem la început de drum și vrem să ne sudăm relațiile de joc", a declarat președintele CS Phoenix Constanța, Cristian Mânăstireanu. 


Clasament: 1. CSM Târgoviște (10 puncte/5 jocuri), 2. CS Phoenix Constanța (7 p/4 j), 3. Rapid (6 p/4 j), 4. CSBT II Alexandria (6 p/5 j), 5. ACS Sepsi Sic 2 Sf. Gheorghe (3 p/4 j), 6. CS Phoenix ll Galați - retrasă din campionat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Noiembrie 2017
Stire din Sport : "Simt că vom avea un sezon foarte bun"
Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Stire din Sport : O nouă victorie la scor pentru CS Phoenix
Pagina a fost generata in 0.6491 secunde