Faristul Andrej Rastovac a rezistat ritmului crescut al pregătirii

1068
Absent mult timp de la antrenamentele normale ale "rechinilor", stoperul sloven e recuperabil pentru partida cu Gloria Buzău, de sâmbătă. Andrej s-a pregătit suplimentar ieri, neîmtâmpinând probleme.

Ieri, secundul lui Ion Marin, Cristi Cămui și antrenorul de portari, Constantin Gârjoabă, au lucrat suplimentar la stadion cu Andrej și cu internaționalii de juniori Alibec și Matei, sosiți vineri seară din Turcia. Slovenul a crescut ritmul pregătirii și nu a avut nicio jenă, fiind recuperabil pentru partida cu Gloria Buzău, de sâmbătă, de la Constanța, de la ora 17, primul meci al Farului din retur.
În meciul cu Gloria Buzău va lipsi în schimb celălalt titular din centrul apărării Farului, Florin Pătrașcu, din pricina cumulului de cartonașe galbene.
Accidentat în cantonamentul de la Belek, Matei a jucat apoi zece minute pentru Naționala Under-19 în primul amical cu Turcia, pe 17 februarie, nu a simțit nimic, dar a doua zi, la antrenament, la centrări, a avut probleme. Ieri, doctorul Farului, Mircea Crețu, i-a făcut un control coordonatorului de 17 ani și cinci luni.
Fundașul stânga sârb Branislav "Brane" Vukomanovic este așteptat astăzi la Constanța (venind pe calea aerului de la Timișoara), pentru tratativele finale și pentru semnarea contractului, după ce întârzierea cu care a obținut viza de intrare în țară l-a împiedicat să sosească de vineri după-amiază.
Astăzi, mijlocașul stânga Vasilică Cristocea se va întâlni cu oficialii Stelei pentru rezilierea contractului care-l mai leagă de echipa din Ghencea, fostul căpitan constănțean putând semna apoi cu Farul.
Tot azi se va prezenta la echipă și coordonatorul sârb Dejan Rusmir, care a fost învoit câteva zile pentru a merge acasă, întrucât soția sa i-a născut un băiețel, primul copil al familiei Rusmir.
Sâmbătă, "rechinii" au efectuat un antrenament de o oră, de factură fizică, pe terenul "Triunghi". Au participat 23 de jucători, cei trei portari (Curcă, Vlas, Vl. Neagu), 18 jucători de câmp care s-au pregătit normal (Băcilă, Barbu, Pahor, Pătrașcu, Gaston, Lăzărescu, Mățel, Fatai, Voiculeț, Pantelie, Păcuraru, Larie, Henry, Mansur, Chico, Gosic, D. Florea, E. Nanu) și doi care au lucrat separat, Rastovac și Gerlem. Indisponibil trei săptămâni, după ce a suferit o întindere musculară, liberianul Ben Teekloh a lucrat doar în sala de forță.
Celălalt fundaș central sloven al Farului, Jan Pahor, a primit, sâmbătă, pentru prima dată de când a venit la Constanța, vizita prietenei sale, care se va întoarce astăzi acasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7264 secunde