Faristul Cosmin Matei a jucat pentru Unirea Urziceni

3363
Faristul Cosmin Matei a jucat pentru Unirea Urziceni - 6cab52afbfe54728d9171c118adcdd0b.jpg
Internaționalul de tineret al "marinarilor" a bifat prima sa prezență în tricoul vicecampioanei României, într-un amical cu o echipă de ligă inferioară.

Plecat, de luni, la Poiana Brașov, în cantonament cu Unirea Urziceni, tânărul mijlocaș al Farului Cosmin Matei (18 ani) a fost folosit, miercuri seară, și într-un meci de verificare, primul al echipei ialomițene de la începerea pregătirii. Adversar i-a fost o echipă de Liga a IV-a din Prahova, Olimpia Brazi, de care Urziceniul a dispus cu 7-1. Matei a jucat după pauză.
"Meciul a fost unul mai mult de antrenament, o ședință de pregătire mai elaborată. Suntem în perioadă de acumulări, programul e unul preponderent fizic, astfel că tehnicienii noștri nu au urmărit la acest meci calitatea jocului. Matei e OK, se pregătește bine. E un jucător talentat, cu potențial, pe care l-am remarcat și îl monitorizăm de mult, încă de când a debutat la Farul în Liga 1. Își dorește mult să joace la noi, pentru a reveni în primul eșalon și a debuta în cupele europene. A rămas acum ca cele două cluburi să ajungă la un numitor comun, dar cred că nu vor fi probleme, iar transferul se va rezolva", a declarat, pentru "Cuget Liber", Narcis Răducan, directorul sportiv al Unirii Urziceni.
Cosmin Matei urmează să revină zilele acestea la Constanța, pentru examenul de Bacalaureat.
"Am jucat în partea secundă, fără a reuși să dau și gol. Mi-a fost ceva mai greu, pentru că jucătorii Unirii sunt înaintea mea cu pregătirea, dar m-am descurcat. Am înțeles că antrenorul Roni Levi e mulțumit de mine. Încă nu am discutat cu cineva din conducere despre situația contractuală. După ce va reveni în țară, managerul general Mihai Stoica va trata cu Farul transferul", a spus și Matei.
Jucătorul urmează să se întoarcă la Constanța zilele acestea, pentru examenul de bacalaureat de la începutul săptămânii viitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.378 secunde