Faristul Cosmin Matei nu poate "dribla" și acul seringii (galerie foto)

1363
Faristul Cosmin Matei nu poate
A doua tranșă de jucători ai Farului a efectuat, vineri dimineață, la club, vizita medicală preliminară. De la echipa mare au fost prezenți Vl. Neagu, Rastovac, Pahor și C. Matei, iar de la Farul II Isleam, A. Răuță, Lăzărescu, Gospodin, Tudorache, Șt. Sandu, Mansur, Uche și Henry.
Dacă Rastovac a făcut senzație cu tatuajul său, înfățișând un dragon, care-i acoperă tot spatele, mijlocașul de 17 ani Cosmin Matei, care are oroare de înțepătura acului de seringă, a ținut mâna la ochi cât timp i-a fost recoltat sânge din antebrațul drept.
Singurul farist care a dat bacul în sesiunea din această vară, Neagu a luat 9 la limba română oral, 10 la limba engleză și la educație fizică, iar la scris, în afară de română, a mai dat examen la istorie și la geografie.
Cei rămași de la prima formație, Ben Teekloh, Gaston și Gosic, vor face vizita medicală luni, zi în care e prevăzută reunirea echipei, fotbaliștii fiind chemați la stadion la ora 10.
Tot vineri, opt dintre "marinari", Curcă, Pătrașcu, Matei, Otvoș, Fatai, D. Florea, T. Moldovan și Nanu, cărora li s-au adăugat foștii fariști Pașcovici și Gheară, au încins o miuță pe terenul secund, cu o echipă a Farului II. Curcă a fost jucător de câmp, iar Nanu a stat în poartă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Iulie 2009
Stire din Sport : Giani Nedelcu a preluat FC Farul
Pagina a fost generata in 1.6565 secunde