Farul a bătut cu 2-0 Tavria Simferopol

472
Farul a câștigat, ieri, cu 2-0 (1-0), primul meci amical disputat în stagiul din Austria, contra Tavriei Simferopol, echipă de primă ligă (locul 5) în Ucraina. Au înscris Voiculeț (min. 23) și Gosic (min. 70).
În prima repriză, echipa Farului a fost: Vlas - Farmache, Barbu, Șchiopu, Maxim - R. Iancu, Pătrașcu, M. Nae, Voiculeț - T. Moldovan, E. Nanu. După pauză, au jucat: Curcă - Băcilă, Barbu (min. 68, Pătrașcu), Bubuleandră, Gaston - L. Pârvu, Păcuraru, C. Matei (min. 68, Fatai), D. Florea (min. 68, Alibec) - Chico, Gosic.
Ambele goluri au avut la origine centrări de pe benzi, atât Voiculeț, cât și Gosic având de îndeplinit simple formalități, în fața porții.
Singurul care nu a evoluat ieri a fost Gerlem, menajat în urma unei accidentări. De asemenea, în timpul meciului, Chico s-a resimțit în urma unei lovituri primite în abdomen, dar și-a revenit apoi.
După partidă, antrenorul principal Ion Marin și șeful departamentului Scouting al Farului, Mugurel Cornățeanu, au rămas la locul de desfășurare a partidei, la o altă confruntare, în care au urmărit un fundaș central sârb de picior stâng.
Astăzi, Farul susține o nouă partidă amicală, de la ora 16 (17 în România), cu Rubin Kazan (liderul campionatului Rusiei), aflat în pregătire în Austria la Walchsee.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4977 secunde