Farul a pierdut un jucător important. Tânărul Eduard Radaslavescu a semnat cu FCSB şi este gata să debuteze în Cupele Europene

150
Farul a pierdut un jucător important. Tânărul Eduard Radaslavescu a semnat cu FCSB şi este gata să debuteze în Cupele Europene - eduardradaslavescu-1659688503.jpg

Articole de la același autor

FCSB a anunţat oficial transferul lui Eduard Radaslavescu de la Farul Constanţa. Mesajul a apărut în cursul zilei de astăzi pe pagina oficială de Facebook a "roş-albaştrilor".

"Bine ai venit, Eduard Radaslavescu!

FCSB anunță transferul lui Eduard Radaslavescu, de la Farul Constanța.

Mijlocașul în vârstă de 18 ani a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane și va purta tricoul cu numărul 80.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Eduard Radaslavescu s-a născut la 30 iulie 2004, în Orșova. Este un produs 100% al Academiei Gheorghe Hagi și a debutat în prima ligă pe 17 octombrie 2021. Tânărul internațional a înscris primul său gol în primul eșalon al fotbalului românesc pe 9 aprilie 2022, într-o victorie a Farului pe terenul celor de la FC Argeș, scor 2-0"


Transferul a fost anunţat şi pe site-ul oficial al celor de la FC Farul Constanţa. Reprezentanţii clubului au avut şi un mesaj pentru jucător. "Mulțumim, Rada, pentru evoluțiile în alb-albastru și mult succes în carieră!"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4947 secunde