Farul a trimis opt jucători la echipa a doua

2158
Farul a trimis opt jucători la echipa a doua - 43de90bf77895a6438d765cb27ced88a.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul Ștefan Stoica a întărit Farul II pentru meciul de astăzi, de la Liga a III-a. "Mourinho" și ajutoarele sale vor merge să-i vadă pe fotbaliștii formației mari în partida de la Medgidia.

Ieri la prânz, după singurul antrenament al zilei, desfășurat pe terenul secund, Ștefan Stoica s-a hotărât asupra celorlalți jucători care vor juca la Farul II, astăzi, de la ora 14, în meciul cu CSM Medgidia. "Mourinho" a stabilit cinci fotbaliști (Vl. Neagu, Ignat, M. Soare, Fatai și Mansur), alături de care vor mai juca la Medgidia, din lotul lărgit al echipei mari, tinerii Tudorache, I. Călin și Al. Iovănescu, lăsați la dispoziția tehnicianului "satelitului", Gică Butoiu, încă de miercuri.
În afara celor opt, în lotul Farului mai sunt 20 de jucători (Vlas, R. Sardescu - portari; Mățel, Ninu, Larie, Randelovic, Gaston - fundași; Cristocea, Andrade, D. Prodan, Gârlă, B. Teekloh, B. Andone, Pătrașcu, C. Matei, Henry - mijlocași; Chico, Doicaru, M. Ene, Pantelie - atacanți), dintre care doi, Randelovic și Gârlă, încă nu au situația contractuală rezolvată, iar Gârlă se confruntă și cu probleme medicale, ieri continuând să se pregătească separat.

Acord pentru Randelovic
Sevastian Iovănescu, președintele executiv al Farului, a declarat, pentru "Cuget Liber", că stoperul sârb Marko Randelovic va fi achiziționat, toate părțile căzând de acord, iar ieri începând schimbul de documente între clubul constănțean și FK Rad Belgrad. Oricum, chiar și dacă ar fi fost rezolvat, Randelovic tot nu avea cum să fie luat în calcul pentru meciul cu Dunărea Giurgiu, de duminică.
Al doilea junior din lotul de 18, alături de Matei, se pare că va fi oprit Henry, care i-a fost preferat lui Mansur. Un alt junior, care și jucase, în tur, în Liga a II-a, Liviu Leu, a fost împrumutat până la finele campionatului la Callatis Mangalia, după ce fusese cedat în această iarnă la Farul II.

Doicaru, antrenament normal
Dacă Chico a revenit la pregătire normală de două zile, ieri s-a antrenat cu echipa și Radu Doicaru, devenind astfel apt de joc pentru duminică.
"Nu cunosc echipa din Giurgiu, dar, cu oricine am juca, obiectivul e același, victoria. Nu avem altă soluție, dacă vrem să promovăm. Suntem pregătiți pentru începerea campionatului", a declarat, pentru "Cuget Liber", portughezul Diogo Andrade.
Farul va intra în cantonament astăzi, după antrenamentul de la ora 11. Tot astăzi, antrenorul Ștefan Stoica și ajutoarele sale vor merge la Medgidia, pentru a urmări Farul II și pe cei opt jucători de la echipa mare.

S-a întors portarul Măcelaru
La ședința de pregătire de ieri, a participat, lucrând separat, și tânărul portar Dragoș Măcelaru (19 ani), care s-a întors la Farul, după ce "dezertase", la finele lui ianuarie, descurajat că reactivarea lui Vlas îi tăia șansele de a se afla în cărțile primei formații. Între timp, a revenit la sentimente mai bune, iar ieri s-a pregătit cu antrenorul de portari al Farului, Valentin Covaciu. "Măcelaru e un goal-keeper valoros. În scurt timp, își va dovedi calitățile", a declarat Giani Nedelcu, patronul Farului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4061 secunde