Sârbii Randelovic și Jovanovic, la primele antrenamente cu Farul

1832
Sârbii Randelovic și Jovanovic, la primele antrenamente cu Farul - 1a774a4b2efb20568e17fa7b95de966e.jpg
Antrenorul "marinarilor", Ștefan Stoica, îi va mai testa câteva zile pe cei doi jucători, ca și pe portarul Tudorel Stanciu. Golgheterul echipei, Chico, a revenit la pregătirea pe teren, iar astăzi încearcă să lucreze normal.

Sosiți luni seară la Constanța, fundașul central Marko Randelovic (25 ani) și atacantul Milan Jovanovic (26 ani), ambii de la FK Rad Belgrad (locul 14 în clasamentul primei ligi din Serbia), au efectuat, ieri, primele două antrenamente cu Farul. Principalul "marinarilor", Ștefan Stoica, a declarat că cei doi sârbi, ca și portarul Tudorel Daniel Stanciu (30 ani), vor mai sta câteva zile în probe.
"Impresarul meu, Florin Iacob, mi-a spus că Farul e o echipă bună, care încearcă să revină în prima ligă. Sper să rămân aici, dar nu depinde numai de mine", a spus Randelovic, care, spre deosebire de Jovanovic, nu e jucător liber, mai având contract un an și jumătate cu Rad.
Ieri, dintre cei 31 de jucători care au participat la ședințele de pregă-tire, doi, atacanții Chico și Doicaru, au lucrat separat, efectuând alergări ușoare. Doctorul Farului, Cristian Diaconu, a dat asigurări însă că ambii fotbaliști vor fi apți pentru meciul cu Dunărea Giurgiu, de duminică, de la ora 11.
Pentru Chico, a fost prima zi de pregătire pe teren, după accidenta-rea din amicalul cu Unirea Slobozia, de joia trecută. "M-am simțit bine la alergare. Mâine (n.n. - astăzi) încerc să lucrez normal, pentru a putea juca duminică. Trebuie să câștigăm meciul cu Giurgiu, cu sau fără mine pe teren. Sunt nerăbdător să încep campionatul, după aproape trei luni de pauză. Mi-e dor de jocurile cu miză și de atmosfera partidelor oficiale", a declarat Chico.
Doicaru s-a pregătit separat ieri, întrucât, la antrenamentul de luni, a suferit o contuzie la genunchiul stâng. La a doua ședință de pregă-tire de ieri, desfășurată pe terenul doi, tânărul Alexandru Iovănescu s-a lovit la piciorul stâng și nu a putut încheia antrenamentul.
Farul intră în cantonament vineri, după antrenamentul de dimineață, "marinarii" având în program, până la meci, câte o ședință de pregătire pe zi, de la ora 11. Biletele la Farul - Giurgiu costă 10 lei (la tribuna I) și 5 lei (la tribuna a II-a și la peluze), iar elevii și studenții au acces gratuit în sectorul 49 al peluzei a II-a (cea cu tabela de marcaj), pe baza documen-telor de învățământ, vizate la zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Februarie 2010
Stire din Sport : Chico revine miercuri la pregătirea Farului
Pagina a fost generata in 0.2588 secunde