Potrivit unor surse guvernamentale,

Premierul Boc amenință cu remanierea

2333
Premierul Emil Boc i-a amenințat cu remanierea pe miniștrii care vor mai lansa, prin declarații de presă, măsuri care nu sunt prevăzute în programul de guvernare, principalii vizați de acest avertisment fiind ministrul Finanțelor, Sebastian Vlădescu, și cel al Muncii, Mihai Șeitan.
Avertismentul a fost lansat la începutul ședinței de ieri a Guvernului, după ce premierul a solicitat ca în sală să rămână doar miniștrii, fără secretari de stat și consilieri, au declarat agenției Mediafax surse ministeriale.
"Șeful Guvernului le-a transmis foarte clar miniștrilor că nu va ezita să recurgă la remaniere în cazul în care vor mai susține prin declarații de presă măsuri care nu sunt incluse în programul de guvernare, arătând că astfel de declarații afectează nemeritat imaginea Executivului", au relatat sursele citate de Mediafax.
Potrivit acestora, principalii vizați de atenționare au fost în acest caz ministrul Finanțelor, pentru declarația privind impozitarea tuturor pensiilor, și ministrul Muncii, pentru lansarea ideii de restrângere a alocațiilor pentru copii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9164 secunde