Farul II îi ia locul echipei mari în cantonament

456

Articole recomandate

Divizionara a treia Farul II a început de trei zile pregătirea, iar între 15 și 25 ianuarie, când echipa mare va fi plecată în cantonamentul din Cipru, "rechinii" mici vor efectua un cantonament la baza sportivă a Farului.
Săptămâna aceasta, cei 20 de fotbaliști ai Farului II pe care principalul Lucian Marinof îi are la dispoziție se pregătesc pe terenul artificial și în sala de forță. Astăzi, la ora 8, vor efectua unele analize medicale, iar luni, 14 ianuarie, de la ora 14, este programată vizita medicală.
În cantonamentul din perioada 15 - 25 ianuarie, se vor efectua antrenamente duble (pe plajă, pe terenul artificial și în sală).
Între 1 și 11 februarie, se încearcă organizarea unui nou cantonament, în care se va pune accent pe jocurile amicale, din două în două zile.
Intervalul 13-21 februarie este unul de reglaj, antrenamentele zilnice (duble) pregătind evoluția din returul de campionat. Primul meci din retur, Farul II - Viitorul Însurăței (1-0 în tur pentru constănțeni), se joacă pe 29 februarie, în etapa a 18-a a campionatului.
În cantonamentul din 15 - 25 ianuarie vor intra 18 jucători de la Farul II, fiind posibil ca acestora să li se alăture și câțiva jucători de la echipa mare. Cei 18 sunt: Vl. Neagu, A. Răuță, Isleam - portari; Călin, Armando, Bubuleandră, Țarălungă, Lăzărescu - fundași; Pascale, Calagi, Durbac, A. Grigoraș, Erwin, Abdulah, A. Iovănescu - mijlocași; A. Dan, Uche, Keny - atacanți.

Speră în legitimarea nigerienilor
Marinof a declarat, pentru "Cuget Liber", că se va putea baza în retur pe cei care s-au confruntat cu probleme medicale în prima parte a campionatului și speră că cei patru tineri nigerieni vor fi legitimați. Principalul Farului II își pune speranțe și în tineri precum Iovănescu, Matei sau Alibec, ultimii doi nefiind reținuți în primul cantonament, întrucât pleacă într-o acțiune similară cu echipa națională.

Obiective neschimbate
Obiectivele noastre pentru retur nu s-a schimbat. Urmărim trei direcții: creșterea în valoare a jucătorilor tineri; reintrarea în formă, prin evoluții la Farul II, a acelor fotbaliști de la echipa mare care au intrat într-un con de umbră sau vin după accidentări; salvarea de la retrogradare (n.n. - Farul II se află pe locul 15
în clasament, cu 13 puncte și -11 la adevăr)
Lucian Marinof,
antrenor principal Farul II

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0483 secunde