Sâmbătă, "marinarii" puteau scoate un egal la Chiajna

Farul, învinsă de la 25 de metri (Galerie Foto)

1416
Farul, învinsă de la 25 de metri (Galerie Foto) - 76a6c6f29439524b44a377e12e800054.jpg
Constănțenii au cedat cu 0-1 în fieful echipei de pe locul trei, primind golul cu un sfert de oră înainte de final, în urma unui șut de la distanță.

Farul a fost aproape de un nou rezultat bun, sâmbătă, în etapa a 11-a a Ligii a II-a, pierzând cu 0-1 acasă la una dintre fruntașele campionatului, Concordia Chiajna, "bronzul" clasamentului.
"Marinarii" au ținut 0-0 până în minutul 74, când gazdele au reușit să înscrie golul victoriei, prin Sorin Pană, care a punctat cu un șut de la 25 m, mingea ștergând și bara laterală înainte de a intra în poartă. Până atunci, Concordia își crease o singură ocazie importantă, în minutul 19 (lob Budean, scos de pe linia porții de Vajou) și alte câteva situații mai mici (Budean 56, Răduca 69, Trică 70), la care Farul a replicat prin Lupu.
După ce au primit golul, "marinarii" au forțat mai mult în atac, cu două schimbări ofensive (Enghin Amet și apoi Hurdubei), încercând golul egalizator. Și reușita a fost cât pe ce să vină, de la un fundaș însă, căpitanul Liviu Ștefan, al cărui șut a fost scos în corner de lângă bară, în minutul 85! La faza imediat următoare, din nou pericol mare pentru poarta Concordiei, Vajou plasând o lovitură de cap alături, însă după ce l-a încurcat oarecum pe același L. Ștefan.
Concordia putea încheia definitiv partida în minutul 89, când a finalizat cu șut alături un contraatac.
În urma acestei înfrângeri, Farul coboară de pe locul opt pe 12, la două puncte distanță de ultima poziție retrogradantă. În etapa a 12-a, sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 11, "marinarii" joacă la Constanța cu Steaua II.

"Puteam scoate o remiză. După ce am primit gol, am ieșit mai mult la joc și am fost aproape de egalare. Concordia a jucat mai slab decât ne așteptam, nu și-a creat multe ocazii"
Gică Butoiu,
antrenor secund Farul

Concordia (antrenor, Costel Orac): Fl. Niță - V. Crețu, Iencsi (cpt.), Cosic, Al. Stoica - Ad. Popa, Silviu Pană, Sorin Pană (86 D. Popa), Chițu - Trică (77 Nae), Budean (60 Răduca).
FC Farul (antrenor, Ioan Sdrobiș): Al. Răuță - Nițescu, I. Barbu (82 Hurdubei), L. Ștefan (cpt.), Vajou, Pașcovici (76 E. Amet) - Scărlătescu, Boboc, Parfenie, I. Lupu (67 B. Rusu) - Ad. Câmpeanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Farul face marcaj la Eugen Trică
Pagina a fost generata in 0.3516 secunde