Daniel Carpo și Cătălin Nicolae, în lotul României pentru duelul cu Uruguay

Farul, o rază de soare pe strada "marinarilor"

1137
Farul, o rază de soare pe strada
RCJ Farul Constanța are doi reprezentanți în lotul național de rugby al României, care merge în Uruguay, ultimul hop înaintea Cupei Mondiale 2011, în căutarea
unui rezultat favorabil. "Stejarii" nu au lipsit niciodată de la turneul final, iar tradiția
se cere respectată.

După Daniel Carpo (linia a III-a), o prezență constantă la națională, selecționerii Steve McDowall, Eugen Apjok și Cristian Hâldan l-au chemat la lot și pe Cătălin Nicolae, centru care-l înlocuiește pe Dan Dumitru (Colomiers), accidentat.
Astfel, RCJ Farul Constanța va trimite doi rugbiști la importantul meci de la Montevideo, contra Uruguay-ului, care se va desfășura în data de 13 noiembrie.
"România va deplasa cel mai bun lot posibil. Este important cum se vor acomoda jucătorii cu trecerea de la o climă rece la o climă caldă și, mai ales, cum se vor acomoda cu noul fus orar. De aceea, sesiunile de pregătire ar putea fi ajustate în funcție de acești doi factori", a declarat McDowall.
La rândul său, președintele FRR, Alin Petrache, este de părere că România pornește cu prima șansă în confruntarea cu Uruguay, dar "stejarii" trebuie să trateze cu maximă responsabilitate dubla manșă.
"Vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm dubla manșă cu Uruguay și să ne calificăm la Cupa Mondială. Nu am lipsit până acum de la turneul final și nu avem de gând să absentăm la ediția de anul viitor. Indiferent de rezultatul dublei manșe cu Uruguay, construcția rugby-ului românesc va continua. Rezultatele muncii noastre se vor vedea în următorii doi, poate trei ani", a declarat Petrache.

S-au pus în vânzare biletele
FRR a pus în vânzare biletele pentru partida retur, programată pe 27 noiembrie, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București. Prețul tichetelor variază între cinci lei (tribuna a II-a și peluză) și zece lei (tribuna I). Bilete pot fi achiziționate de la magazinul din curtea FRR (zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00), din rețeaua Diverta și on-line, pe site-ul www. myticket.ro. Accesul copiilor este liber.
Suporterii care vor veni la meci purtând tricouri sau haine de culoare galbenă sau cei care vor avea asupra lor tricolorul României vor putea intra fără bilet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Farul, prăbușit de "tripleta de aur"
Pagina a fost generata in 0.3707 secunde