Elena Frîncu, director executiv al DJST:

"Sunt indignată de atitudinea celor care aruncă cu noroi"

1218
Directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Elena Frîncu, a declarat, ieri, la întâlnirea cu reprezentanții structu-rilor sportive din oraș, că este indignată de atitudinea așa-zișilor susținători ai fotbalului, care, în loc să vină cu soluții, preferă să arunce cu noroi.
"Am considerat că, împreună, formăm o echipă. Nu mi se pare normală atitudinea celor care afișează bannere provocatoare sau care înjură pe la colțuri direcția și administrația locală. DJST este parteneră în proiectul FC Farul, a venit cu sprijin concret, însă nu e nimeni de vină că nu mai există un finanțator principal, puternic, așa cum s-a întâmplat în anii în care clubul a fost condus de Gheorghe Bosînceanu. Și el, și celelalte firme pe care le adusese în jurul său s-au retras și din cauza manifestărilor violente din partea unora dintre constănțeni. Nu putem accepta violența, sub nicio formă", a spus Elena Frîncu.
Șefa sportului constănțean este de părere că, între FC Farul și comunitatea locală, trebuie să existe negocieri, pentru identificarea de soluții pentru reconstrucția echipei.
Elena Frîncu a mai precizat că, până la finele anului, vor fi finalizate lucrările de renovare la Complexul "Tomis" din str. Flămânda și la Casa de piatră de la Eforie.
La întrunirea de la Complexul Sport, au fost reprezentanți ai FC Farul, CSV 2004 Tomis, CVM Tomis, CS Tomis, CS Cleopatra, CS Mamaia Idu, CS Laguna și altele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Farul, prăbușit de "tripleta de aur"
Pagina a fost generata in 0.4344 secunde