Concurs Farul l-a luat și pe atacantul portughez Chico

1370

Articole de la același autor

FC Farul a ajuns ieri la o înțelegere cu atacantul portughez de 27 de ani Francisco Jose Castro Fernandes "Chico". Fotbalistul, care vine de la divizionara secundă portugheză Varzim, va semna astăzi un contract cu durata de trei ani
și jumătate. Pe lângă "Chico", Farul i-a mai achiziționat, până acum, pe fotbaliștii sârbi Dragan Gosic (atacant, 27 ani) și Vladimir Jasic (24 ani, fundaș dreapta).

Născut pe 18 septembrie 1981, "Chico" are 1,84 m și 77 kg. În turul ediției 2007/2008 a campionatului portughez, atacantul a fost folosit în toate cele 15 meciuri susținute de Varzim, marcând patru goluri (două într-un meci și câte unul în alte două partide).
În afară de "Chico", Farul a mai realizat, de la reluarea pregătirii, două transferuri, Gosic și Jasic, și ar mai putea achiziționa un fotbalist străin, tot sârb, Mitar Pekovic (fundaș central de picior sârb, 27 ani, 1,91 m), care vine de la FC Cukaricki și a mai jucat la Wisla Plock, FC Zeta și FC Vojvodina. I-a fost propusă o înțelegere de 3 ani și jumătate. Ieri după-amiază, jucătorul încă nu sosise la Constanța.
"Mai așteptăm informații despre situația sa până mâine (n.n. - astăzi), la ora 12", a explicat, pentru "Cuget Liber", situația lui Pekovic, Ion Marin, antrenorul principal al Farului. Stoperul sârb mai are o ofertă și din Rusia.
În legătură cu cei patru steliști pe care îi vrea Farul, Cristocea, Croitoru, Iacob și Zaharia, Ion Marin ne-a spus că, deocamdată, nu este nimic cert, Farul tatonând în continuare pistele.
"De la Steaua, eu știu că toți vor să plece în primul rând în străinătate. Să vedem ce vom putea face. Nu este chiar așa de simplu. Trebuie să ne înțelegem atât cu ei, cât și cu Steaua", a arătat "Săpăligă".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7355 secunde