Farul nu merge în excursie la Cluj

408
Farul joacă în etapa a 24-a a Ligii 1, miercuri, de la ora 20 (în direct la Național TV), pe terenul liderului CFR Cluj. Ion Marin a declarat că e încrezător în meciul cu "armata" multinațională a lui Andone, în fața căreia "rechinii" nu se vor preda.

"La Cluj, sperăm la un rezultat bun. Aș vrea ca echipa să joace, să fie bine organizată, harnică, așa cum a fost și la Dinamo, și la Ceahlăul, și chiar și cu Poli Iași. A muncit, a vrut, a și putut, dar n-am băgat-o în poartă de mai multe ori. În niciun caz nu ne ducem la Cluj să ne predăm, chiar dacă CFR e liderul și are o groază de jucători străini", a declarat "Săpăligă".
Constănțenii fac deplasarea la Cluj mâine, având avion de la București la ora 17, astfel că pleacă din Constanța în jurul orei 12. Sâmbătă și ieri, Farul a avut ședințe de antrenament, iar astăzi la prânz, la ora 13, intră în cantonament, urmând a se antrena seara, de la ora 18.
Dintre cei cinci fariști avertizați cu Poli Iași (Șchiopu, Gerlem, Băcilă, Chico și Gosic), nu va absenta niciunul la Cluj. În schimb, de la CFR, Fabbiani și Panin nu vor evolua contra Farului, în urma "galbenelor" din meciul cu Ceahlăul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.954 secunde