Farul o așteaptă pe Dinamo II cu atacanții în formă (galerie foto)

856
Farul o așteaptă pe Dinamo II cu atacanții în formă (galerie foto) - e7fb77f8418707d9d6f4170fc30914e2.jpg
Hurdubei, Câmpeanu și Lupu au dovedit poftă de gol la jocul "în familie" de ieri,
înscriind patru goluri și conlucrând bine între ei.

Antrenorii Farului, Ioan Sdrobiș și Gică Butoiu, și-au verificat, ieri, la obișnuitul joc de antrenament de la mijlocul săptămânii, formula de echipă cu care se gândesc să înceapă partida de sâmbătă, cu Dinamo II, de la Constanța, contând pentru etapa a opta a Ligii a II-a, seria întâi.
Față de jocul din deplasare, cu CF Brăila, când Farul a interpretat un defensiv (dar câștigător) 5-4-1, posibilii titulari de sâmbătă au evoluat acum, pe arena principală, într-o așezare clasică, 4-4-2, unul dintre cei trei fundași centrali de săptămâna trecută, Buzea, fiind urcat la mijlocul terenului, iar golgeterul Câmpeanu revenind în linia de atac.
În primul "11" de ieri au apărut și două nume noi, Nițescu (în locul lui Husein) și I. Lupu (în locul lui B. Rusu, care este suspendat cu Dinamo II, dar care s-a și acciden-tat la antrenamentul de marți).
Formația titularilor a fost: Zdrâncă - Nițescu, Vajou, L. Ștefan, Boboc - Scărlătescu, Buzea, Parfenie, I. Lupu - Ad. Câmpeanu, Hurdubei.
De cealaltă parte, au jucat Al. Răuță - An. Vlad, I. Barbu, Filip, Pașcovici - Ursachi, Mutulescu, Lucan, Husein - E. Amet, M. Munteanu.
S-au jucat două reprize de durată redusă, la finele cărora "probabilii" s-au impus cu 4-1, 1-0 la pauză, prin reușitele lui I. Lupu, Hurdubei (2), Câmpeanu (care s-au arătat în formă și au pasat bine între ei la goluri), respectiv Boghițoi.
La pauză, portarii au făcut schimb de echipe, iar la formația a doua au intrat Drăghici (în locul lui Vlad) și Boghițoi (în locul lui Enghin).

"Părintele" și "filosoful"
Ca de obicei, Ioan Sdrobiș a stat în timpul meciului între elevii săi și le-a corectat erorile, iar când unii dintre "marinari" l-au supărat i-a trimis imediat în cealaltă formație, cum a fost cazul lui Scărlătescu și Hurdubei, care au făcut schimb de locuri în prima repriză, pentru o perioadă, cu Husein, respectiv Ursachi.
Ajuns în cealaltă echipă, Hurdubei a avut imediat o ocazie de gol, prilej pentru Sdrobiș de a-i striga președintelui Relu Damian, aflat pe margine: "Să-mi faci și Farul II, întrucât văd că, odată ajunși acolo, toți joacă bine". Lui Scărlătescu "Părintele" i-a spus, când l-a "exilat": "Ia să vezi tu cum găsești soluții acum". De gura principalului Farului nu a scăpat nici Vajou, gratulat cu epitetul "filosof", aluzie la faptul că stoperul francez nu juca repede, gândind prea mult fazele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Octombrie 2010
Stire din Sport : Un fotbalist de la Farul va juca în Malta
Marţi, 12 Octombrie 2010
Stire din Sport : FC Farul face victime
Sâmbătă, 09 Octombrie 2010
Stire din Sport : Sdrobiș e fioros cu "marinarii"
Luni, 11 Octombrie 2010
Stire din Sport : Adi Câmpeanu e mare cât Farul
Pagina a fost generata in 0.3702 secunde