Farul pleacă din Constanța cu 16 jucători, iar la Predeal mai vin cinci

1143
Farul pleacă din Constanța cu 16 jucători, iar la Predeal mai vin cinci - 339d20ee7bb82978c862125775503548.jpg

Articole de la același autor

La nouă zile de la startul antrenamentelor, "marinarii" urcă astăzi la munte, pentru stagiul de pregătire centralizată. Gică Butoiu și-a stabilit o parte a lotului aseară, urmând ca la Predeal să vină și alți fotbaliști.

FC Farul pleacă astăzi, la ora 11, la Predeal, deplasarea făcându-se cu autocarul. Tehnicienii Gică Butoiu și Ion Barbu au stabilit o parte a lotului aseară, după antrenament, oprindu-se la 16 jucători: Zdrâncă, Al. Răuță - portari; Nițescu, An. Vlad, L. Ștefan, Barbu, Buzea - fundași; I. Lupu, Husein, Drăghici, M. Soare, Lucan, Stăncioiu, Paraschiv - mijlocași; Șt. Ciobanu, Abuzătoaie - atacanți.
Dintre cei 11 fotbaliști aflați în probe în ultimele zile la Farul, Butoiu și Barbu nu au oprit pentru Predeal decât doi, Cezar Paraschiv (mijlocaș stânga, de la Rapid II) și Robert Stăncioiu (mijlocaș central, a jucat la Rocar, Știința Bacău și CF Brăila).
La Platon, Essaka, Bubuleandră, Rențea, Știrbu, Nicolai, Armando Mihai, Pumnuțiu și Bănicioiu s-a renunțat. În lotul pentru stagiul de la munte nu se regăsesc nici doi jucători din efectivul din tur, Filip și Amariei.
Lotul va fi completat însă la Predeal cu cinci jucători (un fundaș stânga, un fundaș central, doi mijlocași și un vârf), doi urmând să vină încă de astăzi. "Sunt fotbaliști buni, urmăriți de noi în tur, pe care îi vom achiziționa acum. Nu va fi vorba de probe, pentru că îi cunoaștem. Lotul de 16 cu care plecăm de la Constanța e fix, nu mai umblăm la el", a declarat, pentru "Cuget Liber", Giani Nedelcu, patronul Farului. La munte, "marinarii" și-au stabilit cartierul general la mini-hotelul "Andreea", care este fosta vilă a Zoei Ceaușescu.
"Prima săptămână va fi dedicată exclusiv pregătirii. Vreau să efectuăm un antrenament fizic dimineața, iar după-amiaza să lucrăm tehnico-tactic, la teren. În partea a doua a cantonamentului, vom susține și câteva amicale, în funcție de ce echipe vom găsi în zonă", a declarat principalul Gică Butoiu, fiind posibile amicale cu Petrolul Ploiești și AFC Filipeștii de Pădure.
Conducerea Farului le-a mai plătit jucătorilor câte un salariu, după meciul amical cu CS Eforie, și a anunțat că restul restanțelor vor fi achitate după întoarcerea echipei de la munte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Farul va avea apă și căldură la stadion
Pagina a fost generata in 0.4048 secunde