Farul reconfirmă: "Săgeata nu va juca la Constanța"

2329
Farul reconfirmă:
Vicențiu Iorgulescu, managerul general al Farului, a spus, și după meciul de la Stejaru, că pe arena din str. Primăverii vor evolua doar "marinarii".
"Pentru Săgeata, în caz că promovează în Liga 1, sau pentru orice altă echipă, porțile sunt închise. Aici va juca numai Farul, indiferent ce se va întâmpla. Nu am semnat niciun act cu Stejaru, prin care să-i permitem evoluțiile pe Farul", a declarat, pentru "Cuget Liber", Vicențiu Iorgulescu.
Afirmațiile oficialului farist au venit ca replică la ce a declarat, la finele partidei de sâmbătă, vicepreședintele tulcean Donchi Pufleni. "Într-o oarecare măsură, s-a rezolvat problema stadionului. Vom juca pe Farul, avem contract cu proprietarul și am înțeles că și conducerea Farului a semnat pentru ca echipa noastră să dispute partidele de pe teren propriu pe această arenă. Este păcat ca, în caz de promovare, Farul să nu ne permită să jucăm la Constanța", a spus Pufleni.
***
În ultimul meci al etapei a 24-a a Ligii a III-a la fotbal, seria secundă, Viitorul Constanța - Farul II 1-0 (Chițu 33). În urma acestui rezultat, Viitorul acumulează 59 de puncte și revine pe locul întâi, iar Farul II rămâne pe poziția a 12-a, cu 24 de puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Martie 2010
Stire din Sport : "La Constanța va juca doar Farul"
Pagina a fost generata in 0.4212 secunde