Farul a pierdut și amicalul cu Hrvatski Dragovoljac

2274
Farul a pierdut și amicalul cu Hrvatski Dragovoljac - 245dc4da469586f1dc24662b870e224c.jpg
"Marinarii" au rămas fără victorie și după al patrulea amical din Antalya, 2-4, sâmbătă, cu o echipă de ligă secundă din Croația, contra căreia au utilizat prima echipă. Oficialii constănțeni nu se arată însă îngrijorați.

După 0-1 cu FC Gyeongnam (Coreea de Sud), 2-2 cu Amkar Perm (Rusia) și 1-5 cu FC Banants (Armenia), toate echipe de prima ligă, Farul a întâlnit și o formație de pe același calapod (divizia a doua), NK Hrvatski Dragovoljac, clasată pe locul cinci la finele turului în Croația.
Antrenorul constănțean Ștefan Stoica a început meciul cu o formație apropiată de cea ideală, exersând o așezare 4-4-1-1, cu Vlas în poartă (revenit după accidentare), Păcuraru și Larie - cuplul de fundași centrali (de a căror prestație "Mourinho" fusese mulțumit în precedentele amicale), Pantelie mijlocaș dreapta și Cristocea în spatele vârfului Chico.
La pauză a fost 1-1 (portughezul marcând pentru Farul), dar în partea secundă croații s-au distanțat la 4-2, golul al doilea al constănțenilor fiind înscris tot de Chico. Oficialii Farului spun că înfrângerea nu le dă motive de îngrijorare.

"A fost un joc de pregătire, în care băieții au părut puțin obosiți. Noi avem un antre-nament și în zilele cu meci amical, preocuparea principală fiind realizarea unei bune pregătiri. Iar jucătorii au muncit foarte bine. După aceste două stagii, alta va fi situația la jocurile oficiale. Astă vară, în Italia, am bătut tot, dar în campionat nu ne-a ieșit cum ne-am fi dorit"
Vicențiu Iorgulescu, manager general FC Farul

În privința stoperului Emil Ducu Ninu, de la Steaua, Iorgulescu
ne-a declarat că Farul a obținut acordul conducerii Stelei pentru un împrumut până în vară, așteptând acum și răspunsul jucătorului. Despre Papp, nicio veste, dar accidentarea lui Cânu l-ar putea opri la Vaslui pe internaționalul de tineret.
"Marinarii" susțin următorul meci amical mâine, cu Györi ETO FC (prima ligă ungară).
***
FC Farul - NK Hrvatski Dragovoljac 2-4
Pentru constănțeni a marcat Chico (2).
FC Farul (antrenor, Ștefan Stoica): Vlas (Sardescu) - Mățel, Păcuraru, Larie, Gaston - Pantelie (Andrade), B. Andone (Henry), B. Teekloh (Doicaru), C. Matei - Cristocea - Chico (Fatai).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Februarie 2010
Stire din Sport : Farul are probleme de lot în Antalya
Pagina a fost generata in 0.3749 secunde