Denis Alibec a debutat cu gol la "Viareggio Cup"

2897
Denis Alibec a debutat cu gol la
Fostul atacant al FC Farul participă cu echipa de tineret a lui Inter Milano la o întrecere mondială, ce reunește 48 de formații.

De luni și până pe 15 februarie, în Italia se desfășoară ediția a 62-a a "Viareggio Cup", o întrecere cu echipe din întreaga lume, la care participă fotbaliști născuți între 1 ianuarie 1990 și 31 decembrie 1994.
Între cele 48 de competitoare, se află și formația de tineret a lui Inter Milano, unde evoluează fostul atacant al Farului Denis Alibec. Interiștii joacă în prima fază a competiției în grupa preliminară 2, alături de selecționata Serie D (Italia), APIA Leichhard Tiger (Australia) și FK Jedinstvo (Serbia).
Primul meci a fost, la Qarrata (provincia Pistoia), contra ex-iugoslavilor și i-a revenit lui Inter cu 4-0, după golurile lui Obi (min. 20), Beretta (min. 46), Stevanovic (min. 56) și Alibec (min. 75, lansat pe contraatac, a înscris cu un stâng precis). Echipa folosită de antrenorul Fulvio Pea a fost: Belec - Donati, Caldirola, Mbida, Natalino - Carlsen, Crisetig, Obi, Beretta - Destro (min. 60, Alibec), Stevanovic (min. 66, Dell’Agnello).
În cealaltă partidă a primei etape, selecționata Serie D - APIA Leichhard Tiger 3-0, astfel că Inter e lider în clasament, iar astăzi, în runda secundă, va întâlni pe stadionul "Nelli" din Montemurlo (provincia Prato), echipa australiană.
Dintre cele 48 de participante, 29 sunt din Italia (nelipsind, alături de Inter, Juventus, Milan, Roma, Lazio, Fiorentina, Parma, Napoli sau Torino). Participă și echipe din Australia, Macedonia, Mexic, Paraguay, Serbia, Sierra Leone, Rusia (Spartak Mos-cova), Cehia (Dukla Praga), Letonia, Brazilia, Ungaria, SUA, Polonia (Legia Varșovia), Israel (Maccabi Haifa), Uzbekistan și Belgia (Anderlecht).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Februarie 2010
Stire din Sport : Farul are probleme de lot în Antalya
Pagina a fost generata in 0.2164 secunde