Elveția, Croația și Portugalia în calea Simonei Halep, în Fed Cup

1067
Elveția, Croația și Portugalia în calea Simonei Halep, în Fed Cup - dd8235dc9a846e1bfa146e1a89f6d565.jpg
Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep și-a aflat adversarele de la grupa B a zonei Euro-Africane a Fed Cup (Cupa Federației - echivalentul Cupei Davis în varianta feminină). În Portugalia, la Cruz Quebrada, lângă Lisabona, România, care le are în componență pe Alexandra Dulgheru (nr. 52 WTA), Raluca Olaru (nr. 72 WTA), Simona Halep (nr. 185 WTA) și Irina Begu (nr. 234 WTA), se duelează, în primă fază, cu Elveția (cap de serie la tragerea la sorți de ieri), Croația și Portugalia.
Participă 16 echipe, împărțite în patru serii, iar câștigătoarele lor se vor lupta pentru două locuri la barajul de accedere în Grupa Mondială. Componența celorlalte grupe: A: Israel, Olanda, Slovenia, Bulgaria; C: Suedia, Ungaria, Danemarca, Leto-nia; D: Belarus, Anglia, Austria, Bosnia.
În Portugalia nu a făcut deplasarea jucătoarea cea mai bine situată în clasamentul mondial, Sorana Cârstea (nr. 39 WTA), care a acuzat probleme medicale după participarea la Australian Open, ca și Monica Niculescu (nr. 115 WTA). Căpitanul nejucător al României este Irina Spârlea, aflată pentru prima dată în această postură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6265 secunde