Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului

Raluca Olaru, spulberată de surorile Williams

524
Raluca Olaru, spulberată de surorile Williams - b6971181414fe808396c6883eb262e8d.jpg
Perechea Raluca Olaru (România) / Olga Savciuk (Ucraina) s-a oprit în runda secundă a probei de dublu feminin din cadrul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care se desfășoară, în această perioadă, pe terenurile de la Melbourne.
În meciul disputat, vineri, în compania surorilor Venus și Serena Williams, jucătoarea de tenis româncă și partenera sa nu au reușit să strângă decât trei game-uri, pierzând fără drept de apel, scor 1-6, 2-6. Plusul de experiență și de valoare al americancelor, care au în palmares zece titluri de Grand Slam la dublu, a fost evident, iar Raluca Olaru și Olga Savciuk părăsesc turneul cu 160 de puncte WTA și un cec în valoare de 17.035 de dolari australieni.
Singura româncă rămasă în competiția de dublu este Monica Niculescu, a 29-a în această ierarhie, care face pereche cu Yung-Jan Chan, din Taiwan. Ele le vor înfrunta, în turul al doilea, pe rusoaicele Ekaterina Makarova și Alla Kudryavtseva.
v v v
Jucătoarea de tenis Kim Clijsters (Belgia), una dintre marile pretendente la titlul de campioană, a fost eliminată, vineri, în turul trei al Australian Open, de Nadia Petrova, rusoaica impunându-se cu un halucinant 6-0, 6-1. Aceasta este cea mai mare surpriză de la începutul turneului, mai ales că, în septembrie 2009, belgianca devenise campioană la US Open.
În schimb, Justine Henin s-a calificat, vineri, în optimi, după ce a învins-o, în trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-2, pe rusoaica Alisa Kleybanova, favorita nr. 27.
Tot în optimi, au mai urcat rusoaicele Dinara Safina și Maria Kirilenko.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1977 secunde