Rugbiștii constănțeni, în fața unui nou sezon competițional

Farul și-a reluat pregătirile

932
Farul și-a reluat pregătirile - bceb5e1899b4307d53f617ad5f2fed8d.jpg
După o vacanță de mai bine de două luni, rugbiștii de la RCJ Farul s-au întors la treabă. Având un nou antrenor, Cristian Brănescu, "marinarii" își doresc să redevină acea echipă respectată a rugby-ului românesc.

Reunire, ieri dimineață, la RCJ Farul Constanța. La cel dintâi antrenament pe 2011, la apelul antrenorului Cristian Brănescu, au răspuns 19 rugbiști. "Marinarii" s-au întâlnit la stadion, apoi au urcat în autocar și au plecat spre Mamaia, pentru "dezmorțire".
"Astăzi (n.r. - ieri), am făcut un singur antrenament, de reacomodare la efort. De marți, vom intra la două ședințe de pregătire. Dimineața, vom alerga pe plajă, la Mamaia, iar după-amiază, vom lucra la sala de forță a stadionului", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Brănescu.
Timp de trei săptămâni, "marinarii" se vor antrena la Constanța, iar la începutul lunii martie, intenționează să participe la un cantonament în Franța sau Turcia.
"Vrem să participăm la un turneu amical, să avem meciuri în picioare. Prima variantă ar fi Franța, dar e posibil să mergem în Turcia, unde vin în pregătire echipe din spațiul ex-sovietic", a explicat tehnicianul.

"Lotul CSM București", readus la Constanța
Rugbiștii Bogdan Petreanu, Cristian Munteanu, Petre Zapan și Mihăiță Zainea, care au evoluat sezonul trecut pentru CSM București, au revenit la Farul Constanța. Cei patru au semnat deja contractele cu gruparea de la malul mării, înțelegerile fiind valabile pe doi ani. Ei au participat, ieri, la Mamaia, la primul antrenament al "marinarilor". Cristian Brănescu i-a mai avut sub comandă pe cei patru jucători, pe vremea când pregătea pe Constructorul-Cleopatra.
Altfel, în lotul Farului, nu se mai regăsesc Tudosa, Shamkaradze, Natriashvili, Rambo Tavana și Bulgac, sportivi care fie și-au terminat contractele cu Farul, fie nu au mai intrat în vederile conducerii tehnice pentru noul campionat.
"Suntem puțini la ora actuală, dar lotul va fi completat în perioada următoare. Mai aștept doi georgieni, pe Janties, pe Alvin Tavana și pe cei patru jucători convocați la selecționata Stejarii București pentru meciurile din Challenge Cup: Carpo, Gheară, Nicolae și Apostol. De asemenea, suntem în discuții și cu alți jucători, români și străini", a mai spus Brănescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Farul trimite întăriri Stejarilor
Vineri, 17 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Farul poate ajunge de pe opt pe patru"
Miercuri, 15 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Farul e ca Danemarca în 1992"
Pagina a fost generata in 0.3364 secunde