Farul - Sportul se joacă duminică, la Constanța, fără spectatori

688
Farul - Sportul se joacă duminică, la Constanța, fără spectatori - 913eaa8841a0049cf73a60ce17d2aaf0.jpg
Următoarele două meciuri ale Farului de pe teren propriu, cu Sportul Studențesc și Săgeata Stejaru, se vor juca la Constanța, fără spectatori, în urma incidentelor produse de suporterii "marinarilor" la partida cu Delta Tulcea.
Acesta fusese, de altfel, primul verdict al Comisiei de Disciplină a Federației, însă, ulterior, forul federal a revenit, trimițând la club o hârtie oficială prin care înștiința că, de fapt, cele două meciuri trebuie să se joace pe un stadion aflat la minimum 60 km distanță de Constanța.
Sesizând că incidentele de la Tulcea au fost încadrate greșit în regulament, Farul a făcut recurs, care a fost admis, vineri, astfel că cele două meciuri vor fi găzduite de stadionul "Farul", dar cu porțile închise, iar amenda de 40.000 lei a fost anulată.
"Era normal să nu primim amendă, întrucât noi am transmis oficial că, la partida cu Delta, nu organizăm deplasarea galeriei", a declarat Constantin Stamate, ofițerul de ordine și siguranță al Farului.
Disputa Farul - Sportul, din etapa a șasea a Ligii a II-a, seria întâi, se joacă duminică, 20 septembrie, de la ora 11, în direct la sport.ro. Arbitrează Cristian Sava Găină (Bacău); asistenți, Lucian Sârbu (Focșani), Bogdan Hârlab (Brașov); rezervă, Florin Dan (Oltenița); observatori, Constantin Pintilie (Rm. Vâlcea), Lică Movilă (București).
La Farul, au fost opriți în lotul de 18 și Barbu, și Pașcovici. Vineri, antrenorul Marius Șumudică l-a trimis pe Matei la echipa secundă, pe termen nelimitat, pentru comportament neadecvat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
Stire din Sport : "Dați-ne banii, că nu avem ce mânca!"
Vineri, 18 Septembrie 2009
Stire din Sport : Farul este subțire în atac
Miercuri, 16 Septembrie 2009
Stire din Sport : Șumi și Vivi se războiesc din nou
Pagina a fost generata in 0.8112 secunde