Marius Șumudică e în discuții cu un atacant din Portugalia

1193
Marius Șumudică e în discuții cu un atacant din Portugalia - d97568b937a3889648b60261715f4df2.jpg
Rămas cu doar două vârfuri, după împrumutul lui Emil Nanu la Delta Tulcea, antrenorul Farului ar mai vrea un jucător pe acest post, astfel că la Constanța ar putea ajunge un fotbalist lusitan.

Întrebat, ieri, dacă mai vine vreun jucător la Farul, Marius Șumudică a răspuns: "Deocamdată nu, însă poate mă mai gândesc la un atacant, sunt în discuții cu un atacant din Portugalia. Sunt puține vârfuri în lot, dar bune, măcar să-i ajute Dumnezeu să fie sănătoși, că asta e cel mai important".
De ieri, de la antrenamentul de după-amiază, singurul al zilei, a revenit la pregătire și mijlocașul Cosmin Matei, care se accidentase într-un amical al echipei naționale Under-19 cu Bulgaria, în urmă cu zece zile. Șumudică a declarat că, cel mai probabil, Matei va intra în calcul la meciul cu Sportul Studențesc, de la Constanța, de duminică, 20 septembrie.
Cât a lipsit, Matei a fost înlocuit în rolul juniorului din teren de Mansur, iar prin revenirea internaționalului de juniori, Șumudică va avea de ales între el și nigerian, care a jucat bine până acum, mai cu seamă în meciul cu FC Snagov, dar și o variantă cu amândoi pe teren ar fi de luat în seamă.
"Nu m-am gândit încă dacă voi juca de la început cu doi juniori, dar ar fi o variantă. Nu știu însă ce se va întâmpla până la meciul cu Sportul. Iar apoi Matei trebuie să plece din nou la lot, la turneul de calificare la Campionatul European, și va lipsi vreo două săptămâni, astfel că nu-l am la dispoziție pentru meciurile cu Botoșani și Suceava", a declarat Șumudică.
La antrenamentul de ieri al Farului au participat 22 de fotbaliști: Vlas, R. Sardescu - portari; Mățel, Diogo, Papp, Barbu, Buzea, Bubuleandră, Gaston, Pașcovici - fundași; M. Soare, B. Andone, B. Teekloh, Rusmir, Păcuraru, L. Mihai II, Matei, Cristocea, Mansur, L. Leu - mijlocași; M. Ene, Chico - atacanți. O parte din ședința de pregătire, titularii din partida cu FC Snagov au avut program separat, cu secundul Bogdan Andone, iar ceilalți au lucrat sub comanda lui Șumudică.
Mâine, Farul susține la Stejaru de la ora 16 restanța cu Petrolul Ploiești. Oficialii echipei constănțene au anunțat că plecarea este prevăzută pentru astăzi după-amiază, "marinarii" urmând a rămâne la Tulcea, iar de acolo deplasându-se la Stejaru în ziua meciului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Septembrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" au ajuns pe locul 11
Pagina a fost generata in 1.349 secunde