Șumudică își întâlnește în Cupă "prietenii" de la Astra

919
Șumudică își întâlnește în Cupă
Antrenorul Farului merge în "16\"-imile întrecerii pe terenul formației de care s-a despărțit "cu cântec", acum patru luni.

FC Farul a picat la tragerea la sorți, de vineri, de la București, cu Astra Ploiești, meciul urmând a se juca într-o singură manșă, pe terenul prim-divizionarei. Este un meci al revanșei pentru tehnicianul "mari-narilor", care a antrenat echipa prahoveană în Liga a II-a (pe când se numea CSM Ploiești), dar, cu cinci etape înainte de final, pe 10 mai a.c., și-a reziliat contractul, nemulțumit de jocurile de culise și de faptul că aducerea ca director tehnic a lui Ion Moldovan i-a restrâns atribuțiile.
"Pentru Farul, este o tragere la sorți OK. Se putea însă și mai bine, în sensul că puteam juca pe teren propriu. Astra are jucători foarte buni, pe care îi respect, dar merg la Ploiești să îmi fac treaba. Sunt bucuros că mă voi reîntâlni cu această ocazie cu câțiva «prieteni»", a declarat Marius Șumudică.
Celelalte partide din "16\"-imi sunt: FCM Bacău - Steaua, Unirea Urziceni - Sportul Studențesc, Chimia Brazi - FC Vaslui, Dunărea Galați - CFR Cluj, FC Timișoara - Sănătatea Cluj, FC Zlatna - Dinamo, Ceahlăul Piatra Neamț - Gaz Metan CFR Craiova, Gaz Metan Mediaș - CSM Rm. Vâlcea, FC Brașov - CS Otopeni, Gloria Bistrița - Dunărea Giurgiu, Minerul Mehedinți - Internațional Curtea de Argeș, FC Bihor - Rapid, U Craiova - Gloria Bistrița II, Oțelul Galați - Unirea Alba Iulia și Poli Iași - Pandurii Tg. Jiu. Meciurile vor avea loc pe 22, 23 și 24 septembrie.

Pătrașcu și Nanu, împrumutați la Tulcea
Farul i-a împrumutat, vineri, pe fundașul Florin Pătrașcu și atacantul Emil Nanu la Delta Tulcea, până la finele sezonului, cu mențiunea că, în iarnă, îi poate lua înapoi l Accidentat la un meci al echipei naționale Under-19, mijlocașul Cosmin Matei a început de joi alergările. Vineri, a intensificat ritmul și nu a simțit nimic la piciorul drept, cel la care a suferit accidentarea. Vineri seară, jucătorul urma să facă un nou control medical, Matei sperând chiar ca, de sâmbătă, să poată intra normal l Restanța FC Farul - Petrolul Ploiești, de miercuri, 16 septembrie, de la Stejaru, va începe de la ora 16, fiind transmisă în direct la sport.ro l Șumudică a renunțat la fundașul central Kamara Abdelhazzi, jucător cu dublă cetățenie, franceză și mauritană, pe care l-a avut în probe săptămâna aceasta. Fotbalistul a părăsit Constanța vineri, cu destinația Paris.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7041 secunde