Sâmbătă, la Constanța, "marinarii" au remizat (0-0) cu Dinamo II

Farul suferă când nu înscrie Câmpeanu (galerie foto)

1125
Farul suferă când nu înscrie Câmpeanu (galerie foto) - 4ecb0eaf390e4cc47c7ad93a8cdc6c2b.jpg
Băieții lui Sdrobiș n-au reușit să-l învingă pe fostul căpitan constănțean George Curcă. Fariștii prelungesc însă la cinci etape seria de invincibilitate, iar de trei runde nu primesc gol.

"Marinarii" au bifat, sâmbătă, al cincilea meci la rând fără înfrângere în campionat, însă rezultatul nu a fost cel scontat - doar egal, 0-0, la Constanța, cu Dinamo II.
Fostul căpitan al Farului, George Curcă, trimis de Dinamo pentru acest meci la echipa secundă, alături de L. Rus și Ze Diabate, a scăpat fără gol, gazdele continuând să se confrunte cu aceeași eficacitate scăzută, deși ceva ocazii au avut. Puncherul Câmpeanu nu a mai reușit să salveze și de această dată Farul, iar, cel puțin până acum, dacă Adi nu e, nici gol nu e.
În plus, în prima repriză, și compartimentul defensiv, altfel recunoscut pentru soliditatea sa, a avut de suferit, Dinamo II ratând două mari ocazii de gol (din poziții bune în careu), în minutele 9 (Stanca) și 24 (V. Ștefan)!
Acestea au fost însă singurele răbufniri ofensive notabile ale oaspeților, pentru că, în rest, "marinarii" au fost la cârma jocului (în a doua repriză conducând chiar categoric ostilitățile), fără efect însă și pe tabelă.
Farul putea înscrie și ea în prima parte, în minutul 28, la o mare situație, însă Curcă l-a blocat foarte bine pe Hurdubei. Au mai ratat I. Lupu și Parfenie, iar după pauză Ad. Câmpeanu (63) și, mai ales, Hurdubei (68) și Boboc (79) nu au fost nici ei norocoși.
***
FC Farul (antrenor, Ioan Sdrobiș): Zdrâncă - Nițescu, Vajou, L. Ștefan (cpt.), Boboc - Scărlătescu (73 M. Munteanu), Buzea, Parfenie (61 Pașcovici), I. Lupu - Ad. Câmpeanu, Hurdubei (84 Ursachi).
Dinamo II (antrenor, Ion Moldovan): G. Curcă (cpt.) - Stanca, M. Ioniță, Ze Diabate, Burnea - Cazacu (74 Pavăl), L. Rus, Al. Albert, Mărmăneanu (90 Neculai) - V. Ștefan, G. Anton (90+3 Kanda).
Cartonaș galben: Ioniță (85); a arbitrat Marius Bocăneală (Galați).
***
"Ne-am descurcat mai greu la finalizare. Când Câmpeanu nu marchează, ne confruntăm cu probleme. Încă nu avem al doilea om de gol lângă Adi. Însă, dacă Hurdubei deschidea scorul în prima repriză, altfel decurgea meciul. Oricum, chiar și așa, meritam victoria. Arbitrajul ne-a fost ostil, a creat o stare de nervozitate în teren"
Ioan Sdrobiș, antrenor FC Farul
***
"Am venit cu gândul de a nu pierde și ne-am atins scopul. Sunt mulțumit de rezultat, deși, după ocaziile din prima repriză, puteam obține chiar și victoria. La fel, și Farul se putea impune, având în vedere presiunea constantă pe care a exercitat-o asupra noastră în repriza a doua. Am jucat cu cinci jucători de 17 și 18 ani"
Ion Moldovan, antrenor Dinamo II

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Octombrie 2010
Stire din Sport : Un fotbalist de la Farul va juca în Malta
Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul are pregătită lesa pentru "câini"
Luni, 18 Octombrie 2010
Stire din Sport : Salvați de constănțeanul Nicolae
Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Sport : Gheară, chemat să-i placheze pe italieni
Pagina a fost generata in 0.3803 secunde