Concurs Farul tratează pentru achiziționarea stelistului Croitoru

427

Articole de la același autor

Tratativele pentru achiziționarea de către Farul a mijlocașului stelist Marius Croitoru sunt în derulare. "Rechinii" au acordul clubului din Ghencea pentru
a negocia cu jucătorul de 28 de ani, care ar putea ajunge astăzi la Constanța.

Despre sosirea lui Croitoru la Farul s-a vorbit și în pauza de iarnă, dar mijlocașul a ajuns în cele din urmă la Ceahlăul, sub formă de împrumut. Acum, mutarea a redevenit de actualitate. Croitoru este dorit la Farul atât de antrenorul Ion Marin, cât și de președintele consiliului director al clubului, Gheorghe Bosînceanu.
"Avem acordul Stelei pentru a demara tratativele. Conducerea Farului agreează această mutare, de ale cărei detalii se ocupă actualmente Ion Marin și președintele Constantin Gache, în condițiile în care eu nu sunt în țară, ci la Atena", a declarat, ieri, Gheorghe Bosînceanu.
"Tratăm pentru Croitoru", a spus "Săpăligă", în vreme ce Gache a dezvăluit că Farul dorește un contract pe trei ani, atât pe cât au semnat și R. Iancu, și L. Pârvu.
Achiziționarea lui Marius Croitoru i-ar putea deschide lui Todoran porțile către Unirea Urziceni, în condițiile în care Ion Marin a declarat că Dinu ar putea merge
la echipa ialomițeană "doar dacă Farul va reuși să achiziționeze jucător sau jucă-
tori de certă valoare care să-l înlocuiască".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1258 secunde