"Rechinii" au jucat ieri contra lui Rebrov și a lui Savo Miloșevici

Farul, urmărită de Karembeu la meciul cu Rubin Kazan

524
"Rechinii" Farului au susținut ieri în Austria un puternic meci amical, cu liderul campionatului Rusiei, Rubin Kazan, la care joacă celebrii Serghei Rebrov și Savo Miloșevici. Meciul, la care a asistat și fostul internațional francez Christian Karembeu, le-a revenit rușilor, cu 2-0.

După victoria de miercuri, 2-0 cu Tavria Simferopol (Ucraina, prima ligă, locul 5), Farul a înregistrat o înfrângere, 0-2, ieri, în al doilea amical al stagiului de pregătire din Austria.
Adversară le-a fost redutabila Rubin Kazan, lidera Rusiei, care are în lot doi jucători de marcă: ucraineanul Serghei Rebrov (34 ani, fost la Dinamo Kiev, West Ham United, Fenerbahce, Tottenham, Șahtior Donețk) și sârbul Savo Miloșevici (35 ani, care a mai jucat la Osasuna, Celta Vigo, Espanyol, Zaragoza, AC Parma, Aston Villa, Partizan Belgrad). Ambii au evoluat contra "rechinilor", Rebrov fiind titular și dând pasa decisivă la primul gol, din minutul 17, iar sârbul intrând după pauză, dar evoluția sa nu a fost una remarcată, Savo venind după o accidentare.
Golul doi al lui Rubin s-a marcat în minutul 89, la capătul unui contraatac, contrar cursului jocului, pentru că Farul a dominat partea secundă și a avut câteva ocazii însemnate, printre care două ratări din poziție de unu la unu cu portarul și o bară a lui Kenny Fatai.
Alături de Rebrov și Miloșevici, la Rubin joacă și croatul Stjepan Tomas (32 ani, fost la Galatasaray, Fenerbahce, Como, Vicenza, Dinamo Zagreb), dar și un argentinian, doi brazilieni, un ecuadorian și un fotbalist din Africa de Sud, iar internaționalii Serghei Semak (Rusia) și Gökdeniz Karadeniz (Turcia) sunt la Euro 2008. O echipă extrem de tare așadar această Rubin Kazan, amicalul folosindu-le mult "rechinilor".
Senzație și pe marginea terenului, de unde a urmărit meciul și celebrul Christian Karembeu (38 ani), fostul internațional francez, care se ocupă acum cu transferurile de jucători.
Ion Marin nu l-a folosit în continuare pe Gerlem, ușor accidentat, care s-a pregătit separat. De asemenea, senegalezul Gaston a jucat iar fundaș stânga, fiind încercat pe acest post după ce Farul s-a despărțit de Laurențiu Florea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9588 secunde