Dacă tot i s-au dezghețat robinetele

Farul vrea să o bage la apă pe Gloria Buzău

640
Farul vrea să o bage la apă pe Gloria Buzău - 2fbc1100819f2643119e04b3dc72dee2.jpg
La capătul unei săptămâni zbuciumate, în care pregătirea le-a fost afectată de lipsa apei de la stadion, "marinarii" caută sâmbătă un succes care să-i îndepărteze de zona minată a clasamentului.

După cinci meciuri la rând fără înfrângere în campionat, FC Farul a capotat, 0-1, la Năvodari, cu Săgeata, însă, după ocaziile avute, "marinarii" meritau măcar un egal. Colac peste pupăză, după acest eșec au venit și problemele la stadion, jucătorii spălându-se trei zile prin vecini, după antrenamente, întrucât le-a fost tăiată apa rece.
Într-un târziu, cu chiu cu vai, situația s-a rezolvat cât de cât, însă acest nou incident le-a lăsat un gust amar fariștilor, care speră totuși să se mobilizeze pentru a bate, sâmbătă, de la ora 11, Gloria Buzău, și a ajunge astfel cât mai departe de apele tulburi ale clasamentului.
"Chiar dacă pregătirea ne-a fost serios perturbată în această săptămână, jucătorii sunt profesioniști și trebuie să joace cât pot de bine, să-și facă datoria 100 la sută, cu profesionalism. Vom avea un meci extrem de greu, pentru că, față de începutul campionatului, Gloria Buzău și-a revenit și a mai primit înapoi și cele șase puncte. Cunosc foarte bine echipa oaspete (antrenorul și marea parte a jucătorilor sunt de la Rm. Sărat) și am și o revanșă personală de luat, pentru că am pierdut ambele meciuri cu Gloria pe când eram președinte la Bacău. Suntem obligați să câștigăm, pentru a ieși din zona minată", a declarat Relu Damian, președintele Farului.

Formația probabilă a Farului: Al. Răuță - Nițescu, I. Barbu, L. Ștefan, Pașcovici - Scărlătescu, Buzea, Boboc, I. Lupu - Abuzătoaie, Ad. Câmpeanu.
Arbitrează Adrian Illyeș (Ploiești); asistenți, Daniel Demetrescu (Rm. Vâlcea), Ionuț Babadac (Alexandria); rezervă, Florin Dan (Oltenița); observatori, Anton Heleșteanu (Iași), Grigore Ciupitu (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul are un atacant care rupe plasele
Pagina a fost generata in 1.6265 secunde