FC Farul a terminat cu o înfrângere cantonamentul de la Poiana Braşov

259
FC Farul a terminat cu o înfrângere cantonamentul de la Poiana Braşov - fcfarul-1625416086.jpg

Articole de la același autor

FC Farul Constanţa a încheiat, sâmbătă, 3 iulie, stagiul de pregătire de la Poiana Braşov cu alte două partide de verificare.

Dimineaţa, de la ora 11, pe terenul de la Campo Verde, formaţia constănţeană a întâlnit divizionara secundă Csikszereda Miercurea Ciuc, formaţie ce a fost foarte aproape în sezonul trecut să promoveze în Liga I.

Penultimul meci amical din cantonamentul montan s-a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0). După o primă repriză „albă”, FC Farul a deschis scorul în minutul 51, prin Andronache, cu un şut din careu după o combinație cu Pitu, însă, şase minute mai târziu, ciucanii au egalat prin Bor.

FC Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai, Georgescu (min. 46, Muşat), Bîrzu (min. 46, Dănuleasa), Dobrosavlevici, Buta, Grosu, Grameni, Josemi, Mihalcea, Andronache, Pitu (min. 46 Sali). Au mai intrat: Muşat, Pires, Sali, Lazăr, Popescu, Petre, Malama, Dănuleasa, Bodişteanu, Radaslavescu.

După amiază, de la ora 14.00, pe stadionul „Tineretului” din Braşov, adversara Farului a fost o altă echipă de tradiţie din fotbalul românesc, divizionara secundă Petrolul Ploieşti, în faţa căreia a cedat la limită, scor 0-1 (0-0).

Un meci în care oboseala acumulată după două săptămâni intense de pregătire s-a resimţit în unele momente, chiar dacă nu au lipsit ocaziile de gol.

Singurul gol al întâlnirii a fost reuşit de ploieşteni, prin Ilie David, în minutul 75.

FC Farul: Dur-Bozoancă, Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer, Mălăele, Artean, Bodişteanu, Ely, Chiţu, Radaslavescu. Au mai intrat: Popescu, Sali, Lazăr, Dobrosavlevici, Pitu, Petre, Pires, Malama, Dănuleasa.

După acest ultim joc, delegaţia Farului a revenit la Constanţa, pentru ultima parte a pregătirii înaintea sezonului 2021/2022.

Ultimul joc de verificare înaintea noii stagiuni va avea loc, sâmbătă, 10 iulie, pe teren propriu, de la ora 19.00, cu Cernomore Varna.

FC Farul va debuta în ediţia 2021/2022 a Ligii I în deplasare, cu UTA Arad, partidele etapei inaugurale fiind programate în week-end-ul 16-18 iulie, iar primul meci al echipei constănţene pe teren propriu va avea loc, în runda secundă, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş.

XXX

Echipa Academiei Hagi 2012 s-a clasat pe locul şase la Cupa Mării Negre, competiţie desfăşurată, timp de o săptămână, la Eforie Nord şi Techirghiol. Tinerii fotbalişti antrenaţi de Cătălin Săndulescu au contabilizat trei victorii şi trei înfrângeri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4937 secunde