FC Farul are probleme de efectiv pentru meciul cu Brăila

367
FC Farul are probleme de efectiv pentru meciul cu Brăila - fotbalfarul-1369237004.jpg

Articole recomandate

Salvarea de la retrogradare a echipei FC Farul depinde foarte mult de rezultatul din următoarea etapă a Ligii a II-a, de sâmbătă, atunci când "marinarii" vor întâlni, la Constanța, pe CF Brăila, formație din jumătatea superioară a clasamentului Seriei I. 

Pentru această întâlnire, antrenorul Ion Răuță se confruntă cu mari probleme în apărare. Fundașii Băjan și Popescu sunt suspendați pentru cumul de galbene, iar portarul Curcă și alți doi fundași, Nițescu și Țabără, sunt accidentați. Dacă acesta din urmă nu s-a refăcut, Nițescu și Curcă au reînceput, ieri, antrenamentele, chiar dacă nu și-au revenit complet după accidentări. De asemenea, mijlocașul Săceanu se confruntă cu probleme medicale, dar a început să facă un antrenament special, separat de colegii lui.

Ieri, tehnicianul Farului a făcut primul antrenament cu cei șase juniori convocați la lotul seniorilor - Popa, Năstase, Bădașcă, Pâslaru, Stavian și Igiroșanu, urmând ca astăzi să se stabilească lotul de 18, iar vineri, primul 11.

Sâmbătă, de la ora 11.00, FC Farul (locul 11, 23 p) va juca pe stadionul "Farul", partida cu CF Brăila (locul 5, 36 p), contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii a II-a. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5526 secunde