FC Farul, condamnată să câștige meciul cu Victoria Brănești

698
FC Farul, condamnată să câștige meciul cu Victoria Brănești - farul-1316804975.jpg

Fotbaliștii de la FC Farul au o nouă misiune: câștigarea celor trei puncte în partida cu Victoria Brănești, programată sâmbătă, de la ora 11, în cadrul etapei a șasea a Ligii a II-a.
Vineri, jucătorii au susținut ultimul antrenament, la baza proprie, pe terenul mare, sesiune în care s-a urmărit definitivarea ultimelor aspecte privind relațiile de joc în toate compartimentele. Antrenorul Marian Pană, care a insistat la antrenament pe contraatac, a declarat, pentru "Cuget Liber", că partida cu Victoria Brănești este extrem de importantă pentru viitorul echipei.
"O să vedeți că acest joc repre-zintă un moment de curbură pentru viitorul Farului. O victorie este vitală pentru noi în acest moment. Avem nevoie de ea ca de aer", a spus Pană.
Unul dintre jucătorii de la care se așteaptă foarte mult, ata-cantul Adrian Pătulea, are mare încredere în colegii săi că vor face un meci mare în fața pro-priilor susținători.
"Sunt sigur că vom demonstra că merităm mai mult decât locul pe care îl ocupăm în prezent. Va fi un meci dificil. Îmi doresc enorm să înscriu și să-mi ajut echipa să câștige", a spus Pătulea. În ceea ce îl privește pe antrenorul secund Ion Barbu, acesta a declarat că
i-a simțit pe jucători extrem de motivați pentru confruntarea de sâmbătă, în care nu concep altceva decât câștigarea celor trei puncte. "Le transmit băieților un mesaj de încurajare, vom lupta până în ultima clipă pentru victorie!", a spus Barbu.

"Sunt convins că vom avea parte de spectacol"
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, ne-a decla-rat, la antrenamentul susți-
nut, vineri, de alb-albaștri, că această ședință de pregătire a constituit ultima verificare îna-intea "spectacolului" cu Victoria Brănești.
"Antrenamentul la care am asistat a fost ultima repetiție înaintea spectacolului. Afirm aceasta întrucât sunt convins că vom avea parte de spectacol la partida pe care o așteptăm
cu toții", a menționat președintele executiv al FC Farul.
Marian NEDELEA



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3659 secunde