Pumnii strânși pentru Viitorul, Săgeata și Callatis

636
1
Pumnii strânși pentru Viitorul, Săgeata și Callatis - fotballiga2utaaraduniversitateac-1316810232.jpg

După ratarea calificării în optimile de finală ale Cupei României, Viitorul Constanța dă piept duminică, de la ora 11.00, în deplasare, cu FC Snagov. Fotbaliștii pregătiți de Cătălin Anghel își doresc victoria, care le-ar permite să se mențină în vârful clasamentului. Teoretic, Viitorul nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a câștiga acest meci, însă niciodată nu este bine să-ți subestimezi adversarul.
Tot în deplasare joacă și Săgeata Năvodari, mai exact la Galați, cu Dunărea, această confruntare, programată sâmbătă, de la ora 11.00, fiind deschisă oricărui rezultat. Săgeata (antrenor, Constantin Gache) are un singur punct avans în fața Dunării, astfel că partida se anunță extrem de echilibrată. În schimb, Callatis Mangalia are o nouă partidă dificilă, fiind una dintre protagonistele derby-ului suferinței. Formația antrenată de Marin Barbu primește vizita FCM-ului Bacău, sâmbătă, de la ora 11.00, având nevoie de cele trei puncte ca de aer, în condițiile în care ocupă ultima poziție în clasament, cu doar trei puncte acumulate în cinci etape.
Iată și programul celorlalte partide din cadrul etapei a șasea a Ligii a II-a, Seria I: sâmbătă, ora 11: Dinamo II București - FC Botoșani, Delta Tulcea - Astra II Giurgiu; ora 12: CF Brăila - CSMS Iași; duminică, ora 12: Gloria Buzău - CS Otopeni.



Comentează știrea

Unu dintre noi
24 septembrie 2011
scarbelor !

FARUL CONSTANTA unde e ma jegosilor ? FARUL E SINGURA ECHIPA A DOBROGEI ! punct

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3501 secunde